Routebeschrijving

Locatie Kerklaan

Bezoekadres

Kerklaan 21
7311 AA Apeldoorn
0570 - 60 3663
Bekijk in Google Maps >>

Locatie Kerklaan is het best te bereiken vanaf de kant van het Marktplein. U volgt vanaf de Deventerstraat de borden richting parkeerplaats 'Marktplein'. Bij de kruising Deventerstraat / Regentesselaan slaat u rechtsaf de Regentesselaan op. Bij de stoplichten steekt u over en vervolgens 4e straat linksaf, de Canadalaan op. Bij de scherpe bocht links aanhouden de Kerklaan op en dan volgt u de bordjes 'Sportfondsenbad' of 'Saxion'.

Auto:
(navigatie: toets 'van Huutstraat' in)
Via de Loolaan gaat u naar de Kerklaan. Op de Kerklaan - net na de bushalte - slaat u rechtsaf bij aanduiding 'Saxion' (Paul Krügerstraat). Vervolgens linksaf - volg dan de aanduiding ’Saxion’ (van Reesstraat). Hierna gaat u weer linksaf (de van Huutstraat in). Het parkeerterrein bevindt zich aan uw rechterzijde, naast het Sportfondsenbad, aan de van Huutstraat.

Vanaf NS station / te voet:   
Bij het uitlopen van de hoofdingang van het station gaat u  rechtdoor - oversteken bij voetgangers oversteekplaats. U loopt nu de Stationstraat in. Deze moet u uitlopen tot aan de kruising met de Deventerstraat. Vervolgens slaat u linksaf de Deventerstraat in. Dan de eerste straat naar rechts (Kerklaan). Na 300 m. ziet u links de hoofdingang van het Saxion.
Loopafstand: ongeveer 15 min. 

Bus: stadsbus lijn 10 of 90s (richting Zwolle).

Bekijk de treintijden >>
Bekijk de bustijden >>
 


CODA gebouw

Bezoekadres:

Vosselmanstraat 299,
7311 CL Apeldoorn
0570 - 60 3663 (Saxion)
Bekijk in Google Maps >>

Auto:
(navigatie: toets 'van Huutstraat' in)
Het CODA gebouw ligt 2 minuten lopen vanaf de hoofdlocatie aan de Kerklaan.
Via de Loolaan gaat u naar de Kerklaan. Op de Kerklaan - net na de bushalte - gaat u rechtsaf bij aanduiding 'Saxion' (Paul Krügerstraat). Vervolgens slaat u linksaf - volg dan de aanduiding ’Saxion’ (van Reesstraat). Hierna weer linksaf (de van Huutstraat in). Het parkeerterrein bevindt zich aan uw rechterzijde, naast het Sportfondsenbad, aan de van Huutstraat.

Vanaf NS station / te voet:
Wij adviseren u met openbaar vervoer naar deze locatie te komen, aangezien het station in de directe omgeving van het CODA gebouw ligt.

Bij het uitlopen van de hoofdingang van het station gaat u  rechtdoor - oversteken bij voetgangers oversteekplaats. U loopt nu de Stationstraat in. Daarna slaat u linksaf de Stationsdwarsstraat in en vervolgens rechtsaf naar de Hoofdstraat. Deze loopt u uit tot de kruising met de Kapelstraat, sla hier linksaf de Kapelstraat in. Deze weg vervolgt u tot aan het kruispunt Vosselmanstraat en Roggestraat. Hier ziet u aan uw rechterzijde de hoofdingang van het CODA gebouw. 
Looproute vanaf Apeldoorn CS: ongeveer 15 min.
 

Bus: stadsbus lijn 2 of 3 (richting Rijkskantoren/Apenheul), uitstappen bij halte Bibliotheek.

Bekijk de treintijden >>
Bekijk de bustijden >>

Deze pagina delen