Cursussen

Kennistransfer Academie Mens & Maatschappij


Saxion Kennistransfer van de Academie Mens & Maatschappij (AMM) kan ondersteunen bij de professionele ontwikkeling van medewerkers.
Vrijwel alle kennis en expertise binnen de Academie Mens & Maatschappij is mede opgedaan door toegepast onderzoek. Deze kan door Kennistransfer worden vertaald naar trainingen en cursussen voor de medewerkers van uw organisatie.

Voor elke organisatie zullen passende antwoorden op professionele ontwikkeling verschillend zijn. Daarom worden de trainingen in overleg passend gemaakt voor uw organisatie. Doel is altijd de aanwezige professionaliteit te mobiliseren en de ontbrekende kennis, vaardigheden en houding aan te leren.

Beroepsregistratie
Voor al onze trainingen worden registerpunten aangevraagd bij de relevante beroepsregisters van sociaal agogisch en maatschappelijk werkers.

Samenwerking Werkplaats Sociaal Domein Twente
In de
Werkplaats Sociaal Domein Twente werkt Saxion nauw samen met een groot aantal praktijkinstellingen en gemeenten. 

Ons aanbod
Bij ons kunt u de
cursus Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) en de cursus Schuldhulpverlening op post-hbo niveau volgen. Bent u nieuwsgierig naar deze cursussen en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek via kennistransfer.mm@saxion.nl of 088 - 019 6723.