Saxion-0140-LR.jpg

We bieden wij 20 weken gratis coaching aan voor Saxion-studenten met een eigen onderneming die graag door willen groeien.

Wat houdt deze coaching in?

Je krijgt coaching van ongeveer 45 minuten per 3 weken door een ondernemer die binnen het netwerk van Saxion Centrum voor Ondernemerschap valt. Ondernemers helpen immers ondernemers. 

Bij Saxion Centrum voor Ondernemerschap helpen we op het ondernemersvlak. Waar loop je tegen aan? Hoe wil je groeien? Waar sta je over twee jaar? Iedere studentondernemer heeft andere behoeftes, dus daarom is het altijd maatwerk wat wij je bieden. Je kunt daarnaast gebruik maken van de intervisie tijdstippen. Dit houdt in dat je met andere studentondernemers kunt bespreken waar je tegenaan loopt, waarmee je vervolgens inzichten krijgt die je ook verder kunnen helpen.

Iedere Saxion-student met een eigen onderneming is van harte welkom om deel te nemen aan de coachingsessies. Als afstudeerder is het daarnaast wél van belang dat je zelf afstemt met jouw opleiding of je mag afstuderen binnen jouw eigen bedrijf. In veel gevallen is dat mogelijk, mits je een externe beoordelaar zoekt die vakinhoudelijk met jouw opleiding meekijkt naar de specifieke beroepscompetenties. 

We starten elk half jaar met een nieuwe groep studentondernemers. Pak deze kans!

Heb je interesse of wil je wat vragen?

Neem gerust contact op!

Irene.jpg

Irene Jaspers

Docent Ondernemerschap & Coördinator Afstuderen eigen bedrijf

0880191200