uiver beeld 1.jpg

Het innovatietraineeship is bedoeld voor talentvolle en gedreven hbo-studenten. Een innovatietrainee doet onderzoek voor een afstudeertraject en vervolgens voor een traineeship, in dienst van een onderneming. Wij begeleiden deze trainees bij het onderzoek en het toepassen van de onderzoekresultaten. En zorgen voor een ontwikkelprogramma tijdens het traineeship.

Interesse in dit traject?

Is een innovatietrainee iets voor jullie organisatie? Of wil je zelf een innovatietrainee worden? Meld je dan aan! Liever eerst een adviseur spreken? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan met onderstaand e-mailadres!

Op zoek naar een innovatietrainee?

Vind je innovatie in je bedrijf van groot belang, maar ontbreekt het jullie aan tijd, aandacht en/of de juiste mensen? Dan is een hbo-innovatietrainee een uitkomst!

Hebben jullie behoefte aan één of meerdere toptalenten? Wil je weten wat de toegevoegde waarde is voor jullie organisatie? Klik op onderstaande link voor meer informatie over ons traineeship!

Wat is de toegevoegde waarde voor ons als organisatie?
 

Trainee worden?

Als innovatietrainee werk je bij een bedrijf aan een innovatieve opdracht. Eerst voor je afstudeertraject, daarna in een traineeship van een jaar. Parallel zorgen masterclasses voor een optimale persoonlijke ontwikkeling.

Zit jij in de laatste fase van je hbo-studie? Benieuwd of dit innovatietraineeship de ideale volgende stap voor jou is? Klik dan op onderstaande link!

Wat is de toegevoegde waarde voor mij als trainee?

Waarom kiezen voor een traineeship bij Saxion?

  • Twintig jaar ervaring en uitgegroeid tot hèt regionale talentprogramma. 
  • Ruim 1000 banen gerealiseerd bij meer dan 350 bedrijven.
  • Koppeling toptalent aan toporganisaties.
  • Excellent opleidingsprogramma dat aansluit op de organisatiesbehoefte.
  • In anderhalf jaar veel waarde toevoegen.
  • Optimale persoonlijk groei dankzij coaching en opleidingsprogramma.
In-het-kort.jpg

Contact

Innovatietraineeships

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Mail dan naar innovatietraineeship@saxion.nl of bel met 088 - 019 6082. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze adviseurs. Klik op een naam om een mail te sturen. 

Foto.png

Ilse Schreurs

Projectleider SCvO

Siep Littooij

Siep Littooij

Projectleider