studenten aan tafel

In het project Multiply worden studenten van Saxion gekoppeld aan een bedrijf uit Twente. De student gaat, onder begeleiding van een team deskundige professionals, gedurende drie maanden aan de slag om een concreet uitvoerbaar businessplan te schrijven die de ondernemer helpt de komende jaren mee te veranderen in de snel ontwikkelende markt.

Verandert er veel om u heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die u niet verwacht? Ziet u nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het u aan tijd om erop in te springen? Bent u MKB-ondernemer in Twente en heeft u interesse in Multiply? Laat dan hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Een business-school-student en deskundige professionals dagen u drie maanden lang uit om out-of-the-box te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en salesideeën, enzovoort. De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar businessplan dat u helpt mee te veranderen de komende jaren! 

Handen schudden

Meewerken aan innovaties bij MKB-bedrijven uit de regio? Ondernemers helpen om nieuwe kansen te verkennen? Meewerken aan de toekomst van de regio? Doe mee aan het project Multiply.

Samen met deskundige professionals ga je een MKB-ondernemer ondersteunen om marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe service concepten of marketing- en sales ideeën. Out of the box denken is leading! Je schrijft een concreet uitvoerbaar businessplan dat het MKB-bedrijf helpt in te springen op nieuwe ontwikkelingen in hun sector.

Je kunt het project uitvoeren in het kader van je opleiding, waardoor je er studiepunten voor kunt krijgen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Documentatie

Ervaringsverhaal de Moppies

Binnen Multiply ga ik samen met een groep studenten op zoek naar de speelruimte binnen de kaders voor de Moppie Kussens met Karakter. Op deze manier hoop ik nog meer kleur en steun te kunnen geven aan kinderen die het moeilijk hebben. Kom maar door met de mogelijkheden om te ondernemen met plezier, aandacht én betekenis voor de omgeving.

Lees meer!

Meld mij aan!

Je bent student of u heeft een bedrijf, meld je nu aan voor Multiply!

Ik heb interesse in Multiply

Data pitches & workshops

Meer weten? Neem gerust contact op!