Fast Forward organiseerde in samenwerking met Orange8 het event ‘Leiderschap anno nu’.

Gezocht: studenten die samen met een hecht team een life-changing avontuur willen aangaan in de wereld van innovatie, startups en ondernemerschap!

Bij het Saxion Centrum voor Ondernemerschap zijn we team aan oprichten met studenten met verschillende expertises. Studenten die zichzelf willen ontwikkelen in een mooie bijbaan. En ons willen helpen bij onze programma's en evenementen.

Versterk jij ons Studententeam?

Alles draait om de startup-helden van Saxion, en het Studententeam moet ervoor zorgen dat onze broedplaatsen nog harder gaan bruisen! Hoe beter het ondernemersklimaat op Saxion, hoe meer innovatie, game changers en kansen er ontstaan rondom jouw hogeschool. 

Dit studententeam is een verrijking voor jezelf en je ontwikkeling. Tegelijkertijd verbreed je je netwerk enorm. En maak je je cv erg interessant voor werkgevers. 

Als laatste krijg je hier een mooi salaris voor terug. Dit alles lichten we graag toe in een kennismakingsgesprek. Schrijf je daarom in via bovenstaande button en wie weet spreken we elkaar snel. 

Organiseren van events

Vind jij het leuk om events te organiseren? Dan ga jij aan de slag met het organiseren van events op het gebied van ondernemerschap. Denk hierbij aan business cafés, lezingen, masterclasses, netwerkbijeenkomsten. 

We zoeken hiervoor organisatietalenten die niet bang zijn om pro-actief studenten en bedrijven te benaderen om dit voor elkaar te krijgen. 

Saxion_71993.jpg

Promotie

Voel jij je op je gemak als je mensen kan enthousiasmeren om mee te doen aan events? Kan jij mensen werven en wil jij het verlengstuk zijn van ons centrum?

Dan zoeken wij jou! Overtuig ons met je vlotte babbel in een kennismakingsgesprek.

Saxion_72046.jpg

Marketing en communicatie

Vind jij het leuk om onze programma's bij de juiste doelgroepen te brengen? Via onze online en offline communicatiemiddelen.

Ben jij goed in fotografie, videografie, schrijven en/of social media? Laat het ons weten en neem contact op!

Saxion_72511.jpg

Techniek

Een goed event wordt een succes met de juiste techniek. Ben jij comfortabel met de technische aspecten van beamers, laptops, geluid en alle installaties die daarbij horen?

Laat het ons weten!

Saxion_71911.jpg