Novel-T Innovate & Accelerate

Saxion maakt deel uit van Novel-T, een regionale samenwerking tussen bedrijven, overheden, scholen en universiteiten. Samen zorgen wij ervoor dat nóg meer starters, bedrijven en internationale investeerders de kracht van Oost-Nederland, de Stedendriehoek en Twente ontdekken.

Novel-T verbindt hightech vernieuwing en zakendoen met de kennis, het talent en het kapitaal dat je daarvoor nodig hebt.

Novel-T verbindt hightech vernieuwing en zakendoen met de kennis, het talent en het kapitaal dat je daarvoor nodig hebt. We zetten in op de unieke positie van Twente op het gebied van bijvoorbeeld Smart Materials, Photonics, Nanotechnology, Robotica en Big Data. Novel-T creëert zo kansen voor de regio.

Aanjager van Twentse economie

Novel-T werkt al tien jaar intensief samen met bedrijven en ondersteunt start-ups en scale-ups. Met fieldlabs, open vernieuwingscentra, vernieuwingsprojecten en netwerkevenementen jaagt Novel-T de vernieuwing van de Twentse economie aan. Het resultaat tot nu toe? Ongeveer 11.000 nieuwe banen, meer dan 2.200 nieuwe starters en een omgeving die ondernemers helpt te groeien door vernieuwing.

Aftermovie lancering Novel-T op 2 maart 2017