Deeltijd open avond Deventer

Studeren in deeltijd iets voor jou?

Een druk privéleven combineren met je carrière. En die dan ook nog eens een boost willen geven. Dat vraagt om eigentijds deeltijdonderwijs. Als specialist in deeltijdonderwijs helpen we jou om jouw kennis up-to-date te houden. We begrijpen als geen ander dat een goede combi van onderwijs, werk en een privéleven hierbij noodzakelijk is voor succes. Daarom zorgen we voor flexibel, blended en persoonlijk onderwijs op hbo-niveau. We helpen je graag met het vinden van een passend scholingstraject.

Studeren bij Saxion Parttime School

Als je kiest voor een studie bij Saxion Parttime School, dan weet je een aantal zaken zeker. Je hebt een studiecoach, je bepaalt je eigen tempo en je werkt met beroepsproducten die je gelijk kan gebruiken in je werk. Per periode van 10 weken kun je standaard 3 modulen volgen. Voor iedere module kom je wekelijks 1,5 uur met een docent en studiegenoten bij elkaar. Daarnaast besteed je +/- 5 uur aan de opdracht op je werk en/of thuis.

Gedurende het hele studiejaar zijn maandag de deeltijdlessen voor de opleidingen en modulen in Enschede. Dinsdag zijn de deeltijdlessen voor de opleidingen en modulen in Deventer. De lessen beginnen om 15.45 uur en duren tot 21.45 uur. 

Lees meer over ons onderwijs
austin-li-201808-unsplash.jpg

Zonder de studie had ik die baan nooit gekregen!

Lees de ervaring Alle ervaringen

Als je een deeltijdopleiding volgt bij Saxion Parttime School krijg je een persoonlijke studiecoach. Hij of zij helpt jou om je talenten optimaal te ontwikkelen en bekijkt samen met jou wat jij nodig hebt om je studie succesvol te doorlopen. Hoe combineer je bijvoorbeeld werk, privé en studie? Jouw studiecoach adviseert je ook over de keuzes in je studieprogramma, studieroute en studietempo. Verder bespreek je samen jouw studieresultaten, je persoonlijke doelen en je loopbaanontwikkeling.

Saxion Parttime School is succesvol studeren op een manier die past bij jouw ambities en jouw persoonlijke leven. Samen met je studiecoach haal je het maximale uit jouw studie!

Je eerste contact met een studiecoach leg je al tijdens je intake tijdens het studieadvies op maat.

joshua-ness-225844-unsplash.jpg

Een relevante praktijkomgeving is een organisatie waar je beroepsproducten voor de opleiding kan maken, bijvoorbeeld je huidige baan. Op deze manier pas je de theorie direct toe in de praktijk en kun je vanuit jouw praktijkomgeving vraagstukken inbrengen. Mocht je geen baan hebben dan kan je ook vrijwilligerswerk gaan doen zodat je over een relevante praktijkomgeving beschikt. Er zijn meerdere manieren om invulling te geven aan de relevante praktijkomgeving

Lees meer over een relevante praktijkomgeving
Bedrijfseconomie-relevante-praktijkomgeving.jpeg

Elke module wordt afgesloten met een beroepsproduct. Dit houdt in dat je de theorie die je tijdens de bijeenkomsten opdoet, gelijk in de praktijk (jouw relevante praktijkomgeving) kan toepassen en vervolgens wordt dit getoetst met een beroepsproduct. Daarnaast heb je soms gegevens zoals rapporten nodig van jouw relevante praktijkomgeving om een beroepsproduct te kunnen opstellen. Zonder een relevante praktijkomgeving kun je de beroepsproducten niet maken en kun je het onderwijs niet goed volgen. Bij ieder opleiding staat de modulen weergegeven en per module kun je bekijken hoe er beoordeeld wordt, zodat je kunt inschatten wat er van jou en je werkomgeving verwacht wordt.  

Man achter computer

Je wilt je verder ontwikkelen en overweegt serieus om je in te schrijven voor een deeltijdopleiding of een (mix van) module(n). Maar hoe weet je of de studie die je wil doen bij jou past en hoe je zaken aanpakt? Wij denken graag met je mee tijdens een persoonlijk Studieadvies op maat 

Studieadvies op maat
deeltijdstudenten werken samen