Business

Saxion Parttime School is jouw kennispartner. Van buiten naar binnen: zo stellen we ons onderwijs samen. De vraag en opleidingsbehoefte van bedrijven en medewerkers staan namelijk altijd centraal. We leiden en laden mens en bedrijf op: bieden nieuwe energie, kennis en veranderkracht. Dat doen we op een manier die past in het leven van de medewerkers en bedrijfsvoering. Flexibel, persoonlijk en eigentijds. Boost kennis met onze hbo-studies en modulen en pak nieuwe kansen voor de toekomst. Charge your business!

Modulair hbo onderwijs

Onze NVAO geaccrediteerde deeltijdopleidingen zijn opgebouwd uit modulen van 5 of 10 studiepunten (European Credits). Deze modulen kunnen afzonderlijk en in eigen tempo gevolgd worden. Zo bouw je samen met onze accountmanager een programma dat bij de ontwikkelwensen van jouw organisatie en medewerkers past. Van HR tot techniek en van veiligheid tot zorg.

Lees meer over de modulaire opbouw
bouwblokken
Kaak-Group_1920x1080.jpg

Jezelf ontwikkelen is een eerste levensbehoefte.

Financieringsmogelijkheden

Onze deeltijdopleidingen worden bekostigd door de overheid. Het wettelijk collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld door de overheid en bedraagt +/- 2000 euro per studiejaar. Daarnaast zijn er vaak werkgeversverenigingen of stimuleringsregelingen die ondersteunen bij het financieren van een opleiding.

Neem gerust contact met ons op!

Karin-Louwers.jpg

Karin Louwers

Accountmanager Parttime School

06 - 2001 0528
Eline van Bleijswijk

Eline Bleijswijk

Accountmanager Parttime School

06 - 1050 2540

Locaties