Business

Saxion Parttime School is jouw kennispartner. Van buiten naar binnen: zo stellen we ons onderwijs samen. De vraag en opleidingsbehoefte van bedrijven en medewerkers staan namelijk altijd centraal. We leiden en laden mens en bedrijf op: bieden nieuwe energie, kennis en veranderkracht. Met als doel een leven lang ontwikkelen. Dat doen we op een manier die past in het leven van de medewerkers en bedrijfsvoering. Flexibel, persoonlijk en eigentijds. Boost kennis met onze hbo-studies en modulen en pak nieuwe kansen voor de toekomst. Charge your business!

Bachelor

Hbo-deeltijdopleidingen duren vier jaar. Bij het behalen van alle studiepunten (240 EC) wordt een door de Nederlandse overheid officieel erkend getuigschrift uitgereikt en mag je werknemer de titel 'Bachelor' voeren.

Bekijk het aanbod
Studieadvies op maat

Associate degree

Een Associate degree is een opleiding op hbo-niveau met een studielast van 120 studiepunten. Werknemers kunnen dit programma binnen twee jaar afronden. Kies je voor een Associate degree, dan kies je meestal gelijk voor een specialisatie. 

Bekijk het aanbod
post-hbo bij Saxion

Modulen

Modulen zijn hbo-gecertificeerd en stapelbaar tot een Associate degree- of bachelordiploma. Losse modulen duren 10 weken waarbij de eigen dagelijkste praktijk centraal staat. Werknemers kunnen in korte tijd op- en of bijscholen en volgens online les en in een groep.

Bekijk het aanbod
module cursus.jpg

Incompany

Onderwijs maken we niet alleen. Als opdrachtgever heb je een opleidingsvraag en die staat centraal. Ons deeltijd onderwijs maken we dan ook in samenspraak met bedrijven en organisaties. Heb je als bedrijf speciale wensen? We stellen graag samen met jou een programma op.

Neem contact met ons op
Student

Neem gerust contact met ons op!

Karin-Louwers.jpg

Karin Louwers

Coördinator kennistranfer

06 - 2001 0528
Eline van Bleijswijk

Eline Bleijswijk

Account- en Relatiemanager Economie

06 - 1050 2540
Marga Ligtenberg.jpg

Marga Ligtenberg

Account- en Relatiemanager Gezondheid & Welzijn

06 - 8323 5929
ESTHER_VAN_HOORN_MG_5177_INTERNET (2).jpg

Esther van Hoorn - Meinders

Account- en Relatiemanager Gezondheid & Welzijn

06 – 3164 3695

Financieringsmogelijkheden

Onze deeltijdopleidingen worden bekostigd door de overheid. Het wettelijk collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld door de overheid en bedraagt +/- 2000 euro per studiejaar. Daarnaast zijn er vaak werkgeversverenigingen of stimuleringsregelingen die ondersteunen bij het financieren van een opleiding.

Locaties

Kaak-Group_1920x1080.jpg

Jezelf ontwikkelen is een eerste levensbehoefte.