Hogeschool Saxion, ROC van Twente, Universiteit Twente en Novel-T bundelen hun krachten in één loket. Samen koppelen we (corona gerelateerde) vraagstukken aan studenten die staan te popelen om het geleerde in de praktijk te brengen. Zo gaan organisaties slimmer door de crisis.

Covid-19 zet veel ondernemers voor een flinke uitdaging: overleven in een crisis. Veranderen en vernieuwen is van groot belang. Andersom hebben veel studenten door de crisis moeite met het vinden van goede praktijkopdrachten en stageplekken. Daarom matchen we organisaties met studenten om de innovatiekracht te vergroten. 

SMART door de crisis is de plek waar jij als mkb-bedrijf, startup, maatschappelijke en culturele organisatie, non-profit of burgerinitiatief je vraag indient. We helpen je bij het omschrijven van de opdracht. De vraag hoeft dus nog niet perfect geformuleerd te zijn. Vervolgens gaan we op zoek naar studenten in een vorm die passend is bij je vraagstuk: van stages tot afstudeer- projecten en van bijbanen tot onderwijsopdrachten.

Beeld Smartdoordecrisis.jpg