Wie zijn wij?

 

Praktijkgerichte productontwikkeling

English translation

Een aantal lectoraten van de Academies Creatieve Technologie en Life Science, Engineering & Design van Saxion is werkzaam binnen het werk- en onderzoeksgebied 'design en technologie'. Bij deze lectoraten bent u dan ook aan het juiste adres voor onderzoeksvragen en onderzoeksprojecten op het gebied van productontwikkeling, innovatieve materialen en innovatieve technologie. Het gaat om de lectoraten:

Maar zonder vertaalslag van deze kennis naar uw specifieke situatie bent u nog niet geholpen. Het is dan ook onze missie om deze kennis samen met het bedrijfsleven, dus met u, te vertalen naar concrete productontwikkeling en daarmee naar cash flow.

Samenwerken met onze lectoraten

Er zijn diverse manieren waarop u onze lectoren en onderzoekers kunt inschakelen bij het vinden van antwoorden en oplossingen voor uw vraagstukken:

  1. U kunt ons uiteraard opdracht geven een professioneel onderzoek uit te voeren. De kosten zijn dan marktconform, op basis van een offerte.
  2. Een andere mogelijkheid is een onderzoek door studenten onder begeleiding van lectoren en docent-onderzoekers. Dan zijn de kosten beperkt, op basis van afspraken over de door u gewenste kwaliteit. 
  3. Ook een onderzoek door studenten, in het kader van hun onderwijsprogramma, is mogelijk. Dit wordt uiteraard begeleid door een docent-onderzoeker. In dit geval geldt uitsluitend een onkostenvergoeding. 
  4. Daarnaast zijn er diverse subsidiemogelijkheden voor praktijkgericht onderzoek waarvoor we samen met u een aanvraag kunnen dienen, bijvoorbeeld bij Regieorgaan SIA (o.a. RAAK-MKB, RAAK-Pro) of Agentschap NL/Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (o.a. IPC). We bespreken graag samen met u de mogelijkheden!

Uw partners in technologische innovatie

Saxion is een University of Applied Sciences: een internationale kennisinstelling met de focus op Living Technology. Die focus sluit naadloos aan op bovengenoemde lectoraten, hun vakgebieden en onderzoekslijnen. Samen met u brengen wij technologie tot leven!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u weten wat onze lectoraten voor u kunnen betekenen, neemt u dan gerust contact met ons op!