Samen met de studentambassadeurs van de studentenpool een mini-raket maken.JPG
Corporate

Technology Day

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

Wil jij zien en ervaren hoe tof de wereld van techniek kan zijn? Kom dan zaterdag 06 oktober naar de Saxion Technology Day bij de Stadscampus van hogeschool Saxion in Enschede. Of je jong of oud bent, bij Saxion ontdek je hoe technologische toepassingen onze wereld blijven innoveren en verbeteren.

Er zijn verschillende ontdekkingspunten, waar je van dichtbij kennis maakt met moderne technische hoogstandjes. Maak kennis met het ziekenhuis van de toekomst, doe experimenten in ons proeflab of waterlab, verken met de Oculus Rift een virtuele wereld, doe mee met de 'Bibberbot-race', leer programmeren of volg één van de LEGO-workshops.

Weekend van de Wetenschap

De Saxion Technology Day is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap. Dit is het grootste landelijke technologie- en wetenschapsevenement van Nederland.

Bekijk de aftermovie van de Saxion Technology Day!

• Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

• 6 oktober 2018 - 11:00 tot 16:00