Potloden

Internationaal Daltoncongres

Handelskade Deventer

In samenwerking met Dalton International organiseert de Nederlandse Dalton Vereniging een internationaal daltoncongres, waarbij ook daltonscholen uit België, Duitsland, Polen, Oostenrijk en China aanwezig zijn. Het belooft een inspirerende dag te worden met lezingen, workshops en meet-ups.

‘No method, no system, no limits’

Je kunt zelf een programma samenstellen en kiezen uit lezingen van de keynote-speakers Luk Dewulf, Dick van Hennik en Jef Staes. Daarnaast is er een ruim aanbod aan workshops en vinden er ook meet-ups plaats.

Benieuwd naar het programma?

Download de PDF hier! Hierin staan zowel de lezingen van de keynote-speakers als de diverse workshops beschreven. Let op: bij de aanmelding hoef je nog geen programmakeuzes te maken

Vol
Helaas, wegens grote belangstelling is de inschrijving gesloten.

Logo Dalton

Spread the word!

Download hier de poster van het congres. Uitprinten en ophangen maar, want dit mogen je collega's natuurlijk niet missen!

Locatie & route

De locatie van het congres is Saxion Deventer. Bekijk hier de informatie over de route. En als je eenmaal binnen bent, dan is dit handige informatie:

• Handelskade

• 7 november 2018 - 09:30 tot 17:00