Potloden
Onderwijs

Internationaal Daltoncongres

Handelskade Deventer

In samenwerking met Dalton International organiseert de Nederlandse Dalton Vereniging een internationaal daltoncongres, waarbij ook daltonscholen uit België, Duitsland, Polen, Oostenrijk en China aanwezig zijn. Het belooft een inspirerende dag te worden met lezingen, workshops en meet-ups.

‘No method, no system, no limits’

Je kunt zelf een programma samenstellen en kiezen uit lezingen van de keynote-speakers Luk Dewulf, Dick van Hennik en Jef Staes. Daarnaast is er een ruim aanbod aan workshops en vinden er ook meet-ups plaats.

Benieuwd naar het programma?

Download de PDF hier! Hierin staan zowel de lezingen van de keynote-speakers als de diverse workshops beschreven. Let op: bij de aanmelding hoef je nog geen programmakeuzes te maken

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden voor het congres. Na je aangemeld te hebben ontvang je een bevestigingsmail en daarna een uitnodiging om de Netwerkapp Dalton te downloaden. Na het downloaden van de app en het invoeren van je profiel kan je de programmakeuzes voor de congresdag van 7 november aangeven.

Logo Dalton

Spread the word!

Download hier de poster van het congres. Uitprinten en ophangen maar, want dit mogen je collega's natuurlijk niet missen!

  • Handelskade

  • 7 november 2018 - 09:30 tot 17:00

  • € 90,-

Direct aanmelden

Gerelateerde artikelen

Corporate

Gedeelte studieruimte Alphons Ariëns buiten gebruik

22 juni 2018
Saxion Research Conference Onderzoek

Onderzoekers presenteren studies tijdens allereerste Research Symposium

22 juni 2018
Juniorstartupchallenge.jpg Persbericht

Tibbe Froma – Ikwilafwassen.nl wint Junior Startup Challenge!