International Project Week

International Project Week

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

Frisse blik op uw opdracht? Doe mee aan de International Project Week! Tijdens de International Project Week werken maar liefst 150 studententeams van technische en economische opleidingen aan projecten die aansluiten bij beide disciplines.

Gedurende een week buigen studenten zich over projecten van bedrijven. Ze doen dit samen met leerlingen van middelbare scholen en gast-studenten van internationale hogescholen en universiteiten. Per opdracht worden twee of drie studententeams ingezet.

Gezocht: bedrijven met projectopdrachten

Op zoek naar frisse ideeën en initiatieven voor jouw vraagstukken? Of wil je een compleet nieuw concept laten uitwerken? Laat studenten hier interdisciplinair mee aan de slag gaan! Daarnaast kom je tijdens de afsluitende markt in contact met ruim 1200 studenten; de toekomst van je bedrijf.

Meld je opdracht aan

• Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede