De slimme stad: innovatieve oplossingen in duurzaamheid en innovatie
Onderzoek

Science Café Deventer: De slimme stad: innovatieve oplossingen in duurzaamheid en innovatie

Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9, Deventer

Veel grote maatschappelijke problemen van dit moment, zoals duurzaamheid, leefbaarheid en sociale integratie, komen samen in de stad. Moderne technologie kan helpen onze steden veel slimmer in te richten en beter bestuurbaar te maken. Wat is er allemaal mogelijk en wat vinden we als burgers aanvaardbaar?

Daarover komt omgevingstechnoloog en stedenbouwkundige Arjan van Timmeren van de Technische Universiteit Delft op woensdag 13 februari praten in het Science Café Deventer.

Het Science Café is zoals altijd in het Burgerweeshuis. Zaal open vanaf 19.30 uur. De lezing begint om 20.00 uur. Om 21.00 uur is er een pauze van een kwartier, waarna de bezoekers onder leiding van James van Lidth de Jeude tot 22.00 uur kunnen discussiëren met de spreker. De toegang is gratis.

• Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9, Deventer

• 13 februari 2019 - 19:30 tot 22:00