Fully Charged.jpg
Business

Fully Charged – Explore the Future Together

De Grolsch Veste, Colosseum 65, Enschede

Zorg dat je 21 juni in de Grolsch Veste bent! Daar ontmoet je de meest innovatieve bedrijven uit de regio tijdens Fully Charged en zie je als eerste de nieuwste zonneauto van Solar Team Twente.

Vind je droombaan

Ben jij op zoek naar een stage of baan? Lijkt het jou supergaaf om het management van een groot bedrijf te ontmoeten? En wil jij weten wat het bedrijfsleven in de regio te bieden heeft?  Solar Team Twente organiseert Fully Charged - Explore the Future Together op 21 juni. We brengen jou in contact met bedrijven die gevestigd zijn in de regio. Vind jouw droombaan op de interactieve markt en kom alles te weten van de bedrijven tijdens de VIP speeddates en workshops. Voor de sessies zijn de plekken beperkt, dus schrijf je snel in voor jouw favoriete sessie. Fully Charged vindt plaats in de Grolsch Veste en toegang is gratis.

Ontdek RED E

We sluiten de dag af met een spetterende show, waarin we onze nieuwe zonneauto RED E onthullen. Dit is de zonneauto waarmee we in oktober aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië deelnemen. Jij bent dus de eerste die deze zonneauto in het echt ziet! Na afloop van deze gave show vindt een borrel plaats waarbij meer te ontdekken is over de nieuwe zonneauto en je de bedrijven nog een keer informeel spreekt.

Meld je snel aan

Wil jij dit niet missen? Blok 21 juni snel vrij in je agenda en zorg dat je erbij bent. Aanmelden voor sessies kan via: https://www.solarteam.nl/fully-charged-students/.

Tijden

• Fully Charged: 15:30 – 18:00