Oogst 2019
Onderwijs

Oogst afstudeerders Ruimtelijke Ontwikkeling & Bestuurskunde / Overheidsmanagement

Handelskade, Handelskade 75, Deventer

Op donderdag 13 juni vindt de Oogst 2019 plaats bij hogeschool Saxion in Deventer. Tussen 12.45 - 18.00 uur maak je kennis met de drijfveren en kwaliteiten van onze afstuderende bestuurskundigen, planologen en stedenbouwkundigen. Zij presenteren zich die middag via verschillende pitches.

Ook is er een bedrijvenmarkt waarbij je de gelegenheid hebt om met hen in gesprek te gaan.

Gastspreker Ferenc van Damme
Gastspreker tijdens de Oogst is Ferenc van Damme, communicatiestrateeg, energetisch therapeut, dichter en beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie' bij de provincie Overijssel. Ferenc van Damme is winnaar van de Galjaard Prijs 2016 voor beste communicatie in de non-profit sector en de enige ambtenaar in Nederland met 3 Grammy nominaties en een Edison op zijn naam. Hij werkt aan (zelf-)inzicht om de 'kracht uit de samenleving' aan te boren en het tweerichtingsverkeer met verschillende ‘soorten’ inwoners te stimuleren. Vooral ook met de groeiende groep mensen die zich niet meer vertegenwoordigd voelt door besturen, raden, instituten en overheden. Hoe kom je tot echte dialoog in een vitale, samen redzame ‘doe-democratie’?

>> Bekijk het volledige programma, de pitches en meld je aan via de uitnodiging

• Handelskade, Handelskade 75, Deventer

• 13 juni 2019 - 12:45 tot 18:00