blond-hair-chairs-coffee-2041627.jpg

Themamiddag: Evidence Based Practice!

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

Veranderingen in de maatschappij gaan snel, net als in de dagelijkse gezondheidszorg. Dat vraagt van jou als professional dat je snel kunt schakelen en bijblijft in je vakgebied. Het lezen en beoordelen van (wetenschappelijke) literatuur is daarvoor onmisbaar, evenals professionele expertise en persoonlijke kennis, wensen en voorkeuren van de zorgvrager en/of diens netwerk.

Journal Club

De themamiddag wordt vormgegeven in een Journal club. Een Journal Club helpt zorgprofessionals om bij te blijven als het gaat om actuele en relevante onderwerpen binnen het eigen vakgebied. Hiermee wordt gestimuleerd tot kritisch, Evidence-Based denken.  Onder begeleiding van docenten wordt een wetenschappelijk artikel besproken aan de hand van een probleem, dilemma of onzekerheid uit de dagelijkse praktijk.

close-up-data-flatlay-1018133.jpg

Programma

Deze themamiddag is bestemd voor hbo-professionals in de gezondheidszorg. Het programma is gebaseerd op niveau NLQF 6:

Inloop

Introductie themamiddag (en leerlijn leven lang leren & ontwikkelen)

Evidence Based Practice: hoe, wat, waar, waarom?

Journal Club

Accreditatiepunten voor het kwaliteitsregister van de V&VN worden aangevraagd.

Voor meer informatie kun je per e-mail contact opnemen met Marian Borghuis.

• Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

• 28 mei 2019 - 15:00 tot 18:30

• 75,-

Tickets: De themamiddag start bij voldoende deelname (minimaal 20 deelnemers). Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging en nadere informatie.

Meld je aan!