Hightech pubquiz
Studentenleven

Hightech pubquiz hbo- en wo-studenten

't Bölke, Molenstraat 6, Enschede

Ben je student Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Technische Bedrijfskunde of Technische Natuurkunde? Kom dan naar de pubquiz op donderdagavond 14 november bij ’t Bölke in Enschede. Deelname is gratis, net als het bier en de bitterballen!

Georganiseerd door Almelose hightech bedrijven

De 12 Almelose hightech bedrijven organiseren een technisch uitdagende kennisquiz. Laat zien dat jullie slim, snel en ambitieus zijn door te strijden tegen de teams van deze 12 deelnemende bedrijven. Doe mee samen met je medestudenten en maak op een unieke manier kennis met bedrijven waar je kunt stage lopen, afstuderen of zelfs werken. Benieuwd naar wat je van dit event kunt verwachten? Check dan de aftermovie van vorig jaar.

Meld je snel aan
Teams van maximaal 5 personen kunnen zich inschrijven. Meld je aan voor de pubquiz en maak kans op een Extreme Tubing Experience.

• 't Bölke, Molenstraat 6, Enschede

• 14 november 2019 - 19:30 tot 22:00