Business Modellen Lab.jpg

GEW | Train-de-trainer BusinessLab

Sinds kort is BusinessModelLab.nl van het lectoraat Businessmodellen officieel in de lucht! Een groot aantal strategische en businessmodeltools staan hier tot jouw beschikking. Daarnaast inspiratie in de vorm van verhalen van studenten over hun businessmodel opdracht, verhalen van bedrijven over hun businessmodel innovatie en inspirerende bijdragen vanuit businessmodel onderzoek.

Meerdere opleidingen binnen Saxion maken al gebruik van het lab. Het is ook zeer geschikt voor technische opleidingen en collega’s die willen exploreren hoe ze technische innovaties beter kunnen vertalen naar aansprekende concepten en naar de markt kunnen brengen.  Maak kennis met businessmodel experts binnen Saxion die al aangesloten zijn bij het Saxion Business Model Lab netwerk. Ook iets voor jou?

Nu is het tijd voor de volgende stap. Een train-de-trainer sessie met de ontwikkelaars van het platform. Om meer te leren over het platform en over de inzet van de tools. Zodat je deze in het onderwijs, in opdrachten met en voor studenten, werkveld en in onderzoek kunt gebruiken. Wat is er beschikbaar? Wat zijn ‘best practices’ rondom de inzet van tools? Welke ondersteunende materialen hebben we, fysiek en digitaal? Deze vragen en hands-on ervaring met de tools en de templates komen aan bod in de sessie. Ook hoe je bij kunt dragen aan het platform. Zien we jou op maandag 18 november van 13.00 - 16.00 uur in het Ketelhuis Deventer?

Voor meer informatie neem contact op met Timber Haaker (lector Businessmodellen) via t.i.haaker@saxion.nl.

Dit event is onderdeel van de Global Entrepreneurship Week en is gratis te bezoeken.

• Ketelhuis, Zutphenseweg 6C (Business Innovatie Campus 'De Gasfabriek'), Deventer (Route en contact)

• 18 november 2019 - 13:00 tot 16:00

businessmodels@saxion.nl