Een donkere man van middelbare leeftijd staat in een ruimte, half verborgen achter een pilaar. Hij lacht en kijkt naar linksonder.

Pokerface, Speel jij met je identiteit?

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

Raymi Sambo (acteur, presentator en regisseur) en Bart van Haaster (filosoof) nemen je mee in het spel rondom identiteit.

Poker vertelt over hechte vriendschap en veiligheid, verwachtingen en verplichtingen, achterdocht en vertrouwen, over het belang van jezelf kunnen zijn en over het ontmaskeren van gezichten en sluimerende, diepgewortelde angsten. Tijdens deze middag worden er enkele stukken van deze theatervoorstelling gespeeld.

Het gesprek met Raymi, Bart en jou vindt plaats in het Harry Bannink theater van Saxion, in Enschede. Speel jij met je identiek of speelt je identiteit met jou?

De voorstelling is voor iedereen toegankelijk. De voertaal van het evenement is Nederlands.

De voorstelling is onderdeel van de regenboogdagen in Enschede.

• Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

• 11 oktober 2019 - 13:30 tot 16:00