Global Goals Jam

Global Goals Jam Enschede 2019

Alphons Ariëns, Ariënsplein 1 - 300, Enschede

WORD ONDERDEEL VAN EEN WERELDWIJDE BEWEGING De Global Goals Jam is een 2-daags evenement, dat gelijktijdig plaatsvindt in verschillende steden wereldwijd. Je zult studenten en professionals ontmoeten en samenwerken aan het creëren van ideeën, brainstormen en het maken van prototypen gebaseerd op de United Nations Sustainable Development Goals.

Meld je nu aan voor de Global Goals Jam!

Meld je aan

De Global Goals Jam is meer dan een evenement. Het is een netwerk van steden en organisaties die enthousiast werken aan het betrekken van lokale gemeenschappen om echte impact te creëren, met betrekking tot de Global Goals.

Saxion nodigt studenten en docenten, vanuit alle studies, uit om hun denkkracht te bundelen en creatieve ideeën te bedenken om levensechte problemen op te lossen. Alle oplossingen zullen worden aangeboden in het wereldwijde netwerk van de Global Goals Jam Community.

Denk Groot. Begin Klein. Handel snel.

Een samenwerking tussen Saxion & designlab

Dit jaar bestaat de Global Goals Jam uit twee elementen. Een gedeelte vindt plaats bij Saxion Hogeschool Enschede, het andere gedeelte vindt plaats bij DesignLab Universiteit Twente. Er wordt gewerkt aan thema’s die elkaar aanvullen. Maak een keuze, die past bij jou persoonlijke interesse. Kies uit de volgende thema’s:

Thema focus Saxion: Sustainable Development for People & Planet

Thema focus DesignLab: Water, Energy & Responsible Living

Waarom zou je meedoen?

Wat heb jij aan de Global Goals Jam?

• Het is jouw kans om actie te ondernemen en impact te creëren voor een duurzame wereld.
  • Een kans om samen te werken aan echte business cases, aangeleverd door gemeenten of bedrijven in Twente, gerelateerd aan specifieke SDG’s.
  • Geïnspireerd raken door samen te werken met studenten en professionals met verschillende achtergronden.
  • Je kunt je vaardigheden op het gebied van samenwerking in multidisciplinaire teams verbeteren.
  • Lezingen bijwonen van inspirerende sprekers.
  • Alphons Ariëns, Ariënsplein 1 - 300, Enschede

• 20 september 2019