De positionering van de hbo-verpleegkundige

Uitnodiging: themamiddag ‘De positionering van de hbo-verpleegkundige’

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

Is jouw organisatie bezig met functieprofiel voor hbo-verpleegkundigen? Wil je een kijkje in het curriculum van BN2020? Heb je vragen over de regieverpleegkundige en wil je meer weten over de NLQF en de rollen van de hbo-verpleegkundige? Dan mag je deze themamiddag niet missen!

Aanmelden voor de themamiddag kan eenvoudig en snel via deze link.

Meld je nu aan!

Kom jij ook?

Tijdens de themamiddag ‘De positionering van de hbo-verpleegkundige’ op donderdag 19 september gaan we graag met jou in gesprek over de veranderende rol en positionering van de hbo-verpleegkundige. Hoe kan de hbo-verpleegkundige worden ingezet, wat kunnen we van elkaar leren en welke ontwikkelmogelijkheden zien we? We zien je graag op 19 september.

Wat gaan we doen?

De rol van de hbo-verpleegkundige is sterk aan het veranderen. De zorg van de toekomst vraagt om professionals die proactief kunnen denken en handelen op een breed vakgebied. In het kader van een Leven Lang Ontwikkelen organiseert Saxion, samen met beroepsvereniging V&VN, een interactieve themamiddag. Tijdens de themamiddag gaan we met elkaar in gesprek over de positionering van de hbo-verpleegkundige.

Met jouw deelname draag je je steentje bij aan de doorontwikkeling van het curriculum van de opleiding tot hbo-verpleegkundige. Jouw input is voor ons van grote waarde.

Accreditatiepunten V&VN zijn aangevraagd.

• Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

• 19 september 2019 - 13:00 tot 16:00