Lectorale rede Jan Veuger

Handelskade, Handelskade 75, Deventer

Een middag vol met Blockchain Innovation, digitalisering, pitches, de prijsuitreiking van de Blockchain Challenge en de lectorale rede van Jan Veuger.

14.00 uur

Ontvangst genodigden

14.25 uur

Opening - Jan Veuger

14.30 uur

Marloes Pomp, International partnerships Dutch Blockchain Coalition (DBC) and National AI Coalition (NL AIC)

Marloes is verantwoordelijk voor de internationale strategie van de Nederlandse Blockchaincoalitie, een gezamenlijk ontwikkeld samenwerkingsverband van overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen. Ook heeft zij een Blockchain Innovation programma opgezet voor de Nederlandse overheid.

14.45 uur

Martin Wörsdörfer, lid Tweede Kamer VVD Woordvoerder Jeugd en Jeugdzorg | Armoede en Schuldhulpverlening.

Martin heeft als woordvoerder economische zaken ook Digitalisering in zijn  portefeuille. Hij ziet het vooral als taak van de overheid om digitale initiatieven volop de ruimte te geven. Daarbij opereert de overheid niet in een vacuüm, dus hij vraagt het bedrijfsleven nadrukkelijk om het hem te laten weten waar het wringt met wet- en regelgeving die innovatie in de weg staat.

15.00 uur

Openingsceremonie door Ineke van Oldeniel, vicevoorzitter College van Bestuur en Sander Reinderink MBA EMITA RE GRCP, Directeur Academie Financiën, Economie & Management (FEM)

15.20 uur

Lectorale rede door Jan Veuger