Masterclass Blockchain en Vastgoed

Masterclass Blockchain en Vastgoed

Als lector op de Hanzehogeschool zag Jan Veuger al hoe blockchain-technologie invloed gaat hebben heeft op de vastgoedsector. Nu kijkt hij als lector Blockchain bij Saxion welke toepassingen blockchain-technologie in andere domeinen kan hebben. Veuger schreef in 2017 ‘Een wendbare vastgoedeconomie met disruptie en blockchain’, waarin hij ingaat op de effecten van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. “We wilden kijken wat disruptie betekent voor de vastgoedmarkt en welke rol blockchaintechnologie daar in speelt. Het is een ontwikkeling waar je rekening mee hebt te houden en die dus mijn interesse heeft gewekt.”

In samenwerking met Sociëteit Vastgoed Netwerk

Maatschappelijke ontwikkelingen & Blockchain

Maatschappelijke ontwikkelingen & Blockchain
Resultaten onderzoek database Blockchain en Onderzoek IDC Israël