Opening Hogeschooljaar
Corporate

Opening Hogeschooljaar 2021-2022

Online event

​De zomer zit ons op de hielen en de wereld opent zich hoopvol. Prikken worden gezet, regels worden versoepeld. Langzaam klinken de voorspellingen als muziek in onze oren. Er wordt gedraaid aan de knoppen en samen stemmen we af hoe we veilig terug kunnen naar ‘normaal’. Wat eerst verre toekomstmuziek was, lijkt nu eindelijk te staan voor een mix van mooie vooruitzichten en concrete plannen. We kunnen weer, we mogen weer. Maar hoe gaan we samen weer terug naar Saxion?

Toekomstmuziek

Toekomstmuziek, dat hebben we nodig! Wij nodigen je daarom van harte uit om op dinsdag 31 augustus om 20.00 uur deel te nemen aan de online Opening Hogeschooljaar 2021-2022.

Programma

Wat staat er op het programma? We klappen nog niet volledig uit de (hoge)school, maar met het thema Toekomstmuziek wordt het allesbehalve hetzelfde liedje. Innovatieve acts van studenten, Saxion-collega Monique Jansen en artiesten zoals Rob Dekay, Jennie Lena en Marc Floor voeren de boventoon.

Natuurlijk gaan we ook in gesprek over de vraag die brandt op ieders lippen: hoe gaan we samen weer terug naar Saxion? Ook kijken we breder naar de toekomst van het onderwijs. Wat hebben we geleerd en hoe houden we het beste van online onderwijs vast? En hoe ziet het werken er in de toekomst eigenlijk uit?

Graag tot 31 augustus!

Met vriendelijke groet,