210916_F2A1308_HR.jpg

Lectorale Rede Christian Struck - save the date

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede

Sinds 2017 is Dr. ir. Christian Struck werkzaam als Lector Sustainable Building Technology bij Saxion. Graag neemt hij je op 10 november tijdens zijn Lectorale Rede mee in de uitdagingen, ontwikkelingen en potentie van het kwantificeren van de prestatie van integrale gebouwsystemen, reagerend op de maatschappelijke doelen tot 2050.

Noteer deze datum alvast in je agenda. Verdere informatie volgt!

De maatschappelijke uitdagingen, een CO2 neutrale en circulaire gebouwde omgeving, vragen om een vernieuwd perspectief op de prestatie van integrale gebouwsystemen.

Portret Christian Struck
Dr. ir. C. Struck - Lector Sustainable Building Technology