Nieuwsberichten

Bedenk een naam voor de nieuwe stoppen-met-roken app en win 50 euro

05.10.2016

Het lectoraat Technology, Health & Care is opzoek naar de beste naam voor de nieuwe stoppen-met-roken app! Heb jij een goed idee? Doe dan nu mee en maak kans op 50 euro!

Het lectoraat Technology, Health & Care is opzoek naar de beste naam voor de nieuwe stoppen-met-roken app! Heb jij een goed idee? Doe dan nu mee en maak kans op 50 euro*!

Meedoen is simpel! Vul het onderzoek in, vertel ons welke naam jij hebt bedacht en deel de bijbehorende Facebook-post. In de week van 24 oktober maken we op Facebook bekend wie er gewonnen heeft.

stoppen-met-roken app

 

Wat is de stoppen-met-roken app?

Er zijn honderden apps beschikbaar die helpen bij het stoppen met roken. De afgelopen maanden heeft Saxion, samen met Tactus Verslavingszorg, Medisch Spectrum Twente en de Universiteit Twente, met gebruikers van deze apps onderzocht welke functionaliteiten wel en niet bijdragen aan het stoppen met roken. En - wellicht nog belangrijker - welke functionaliteiten er nog meer nodig zijn om rokers te laten stoppen. Bestaande hulpmiddelen slaan vaak niet aan, omdat ze afgestemd zijn op de massa. Stoppen met een verslaving vraagt een individuele aanpak. De stoppen-met-roken app van Saxion is daarom op de gebruiker afgestemd en brengt hem of haar desgewenst in contact met lotgenoten en hulpverlening.

Meedoen?

* De winnaar van deze actie maakt kans op een cadeaubon naar keuze t.w.v. 50 euro.