Agenda

Cleantech Tomorrow Businessdag

24.04.2018  | 15.00 - 22.00 uur  | Airport Teuge

Verschillende sprekers geven vanuit hun expertise een inkijkje in de acties die nodig zijn om een volgende stap te maken in duurzaamheid. Tijdens de businessdag tonen bedrijven hun innovaties en het programma biedt volop mogelijkheden om relevante vraagstukken voor het voetlicht te brengen

Cleantech tomorrow businessdag

Sprekers

Twee voorbeelden uit het programma: Marius Smit en Katja Staartjes. Marius Smit is een man met een bijzonder verhaal, een uniek beroep en een uitdagende missie. Hij is de oprichter van Plastic Whale; de eerste professionele plastic fishing company ter wereld. Katja Staartjes is bergbeklimmer en neemt de aanwezigen mee in een reis naar boven de 7.500 meter en het leven op het scherpst van de snede.

Innovaties en relevante vraagstukken


Tijdens de businessdag tonen bedrijven hun innovaties en het programma biedt volop mogelijkheden om relevante vraagstukken voor het voetlicht te brengen. Nieuw dit jaar is de Business Challenge. Voor bedrijven is dit de unieke kans om studenten van de regionale hbo-scholen Saxion, HAN en Windesheim, te laten meedenken over het circulair(der) maken van hun bedrijfsprocessen. The next level-oplossing binnen handbereik! Uiteraard ontbreekt ook de finale van de Cleantech Battle niet. Een battle die al prachtige voorbeelden heeft opgeleverd van next level oplossingen op het gebied van duurzaamheid.

Aanmelden


Aanmelden voor de businessdag is verplicht.