Het grootste kennisfestival van Nederland

14.06.2018  | 13.00 - 22.00 uur  | Havenkwartier Deventer

In de Smart Solutions tent van hogeschool Saxion kun je ervaren hoe studenten en onderzoekers samenwerken aan slimme oplossingen. Deze tent staat bol van innovatie, creativiteit en co-creatie!

Logo het groostet kennisfestival van Nederland

Welkom in de Saxion Smart Solutions tent

Een voorproefje

De Saxion Smart Solutions tent staat in het teken van de onderzoeksgebieden Health & Wellbeing, Areas & Living, Business & Ethics en Smart Industry. En wat dat precies inhoudt? Dat gaan we nog niet verklappen natuurlijk! Een klein voorproefje: denk bijvoorbeeld aan studenten Fashion die samen met techneuten een hightech borstprothese ontwikkelen, werken met robots in de zorg en het bouwen van circulaire huizen.

En er is meer

Nog meer! Want naast kennis maken met Saxion’s slimme vindingen en gave projecten gaat het hier om elkaar weten te vinden en verbinden. Netwerken dus! In gesprek over uw vraagstuk, de frisse blik van onze studenten… This is where the magic happens!

Dit mag je niet missen! Bekijk de website van het grootste kennisfestival van Nederland.