Ondernemerschapsevent Startup24

10.11.2017 - 11.11.2017  | 16.00 uur  | START! by Saxion - Ariënsplein 1 - Enschede

Zie jij jezelf nu of in de toekomst een onderneming starten? Zou je graag eens een kijkje willen nemen in het leven van een ondernemer? Kom dan op 10 en 11 november naar START! by Saxion!

Ondernemerschapsevent Startup24

Daar vindt dan namelijk Startup24 plaats, een evenement dat jou de kans geeft je volledig onder te dompelen in ondernemerschap.Startup24 vindt plaats in 12 Nederlandse steden, waaronder dus in Enschede. Gedurende 24 uur vorm je een team met andere ondernemende studenten en leer je om ideeën om te zetten in een gevalideerd concept en presenteer je deze in een echte startup pitch voor een jury. Gaat jouw team naar huis met € 500 euro?

Test jouw ondernemend talent!
Problemen oplossen op een creatieve en flexibele manier, leren aanpassen en kansen vinden. Nieuwe bedrijfsmodellen creëren en pitchen. Dit zijn essentiële vaardigheden geworden in onze snel veranderende economie. Startup24 is een 24-uurs event dat je de kans geeft om te ervaren hoe het is om ondernemer te zijn en om jouw ondernemend talent te testen. Vanaf vrijdag 16:00 uur tot zaterdag 16:00 uur heb je 24 uur de tijd om samen aan jouw idee te werken. Doe mee en ontdek de startup in jou!

Investeer € 15 euro en maak kans op € 500 euro!
Wij bieden je inspiratie, een geweldig programma en lekker eten voor slechts €15 euro! Wil je meedoen? Bestel jouw ticket via Eventbrite, registreer je team of vind teamgenoten op het Startup24 Enschede-portal

Voor wie?
Dit evenement is bedoeld voor alle studenten van Saxion en de UT die interesse hebben in ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken. Wel even handig om te weten: de voertaal is Engels.

Data en tijden
Wanneer? 10-11 november 2017 - 16:00 uur (vrijdag) - 17:30 uur (zaterdag)
Waar? START! by Saxion, Ariënsplein 1, Enschede