Agenda

Route Suc6: het succes van de Senz Umbrella

15.11.2017  | 18:30 - 20:00 uur  | The Gallary (Grand Cafe, Hengelosestraat 500 in Enschede)

Op woensdag 15 november 2017 is er een nieuwe editie van de Route Suc6. Philip Hess, oprichter van de meest geniale en écht werkende stormparaplu Senz° Umbrellas, vertelt over zijn route naar succes.

route suc6 philip hess

Philip Hess is ondernemer en mede-oprichter van Senz°, een succesvolle en innovatieve stormparaplu die wereldwijd wordt verkocht. Tijdens zijn studietijd is het idee voor de stormparaplu ontstaan. De gedachte achter de paraplu is dat deze zelfs bij windkracht 10 in goede staat blijft. Samen met twee compagnons is Philip in 2006 Senz° gestart. Inmiddels exporteert Senz° naar ruim vijftig landen, zijn de eerste 3 miljoen iconische stormparaplu’s verkocht en heeft Senz° meer dan twintig mensen in dienst.

Naast zijn rol binnen Senz° is Philip een veel gevraagde coach, spreker en dagvoorzitter met een internationaal track record van Brazilië tot Zuid-Korea, Spanje en de UK. Als coach en spreker durft Philip zich kwetsbaar op te stellen, is oprecht en down to earth. Voeg daar een flinke dosis bewustzijn aan toe en je weet zeker dat je na Philip’s verhaal vol inspiratie en met een grote glimlach weer naar huis gaat!

Aanmelden

Benieuwd waarom Philip bepaalde keuzes maakte en welke successen en valkuilen hij onderweg is tegengekomen? Meld je dan aan voor de Route Suc6.

>> Kijk voor meer informatie op het Facebook-evenement.

Foto: Sax.nu