Studenten Facility Management presenteren ideeën circulaire economie

19.05.2017  | 09.00 uur  | Saxion Deventer

100 studenten van de opleiding Facility Management hebben zich het afgelopen half jaar verdiept in maatschappelijk verantwoord ondernemen en in het bijzonder de circulaire economie.

Circles

Voor verschillende bedrijven hebben zij nieuwe ideeën rondom dit thema bedacht. Op 19 mei presenteren zij een aantal van deze ideeën aan de Albert Heijn, Ikea, gemeentes en Saxion.

Presentaties circulaire economie

Benieuwd naar de frisse kijk op circulaire economie en de ideeën die de studenten voor de organisaties hebben bedacht? Neem dan een kijkje! Studenten presenteren in kleine groepjes hun idee voor circulair functioneren. Door jonge, toekomstige deskundigen aan het werk te zien met circulaire economie krijg je inspiratie voor nieuwe ideeën. Het is mogelijk om je oordeel (cijfer) te geven over de presentaties die de studenten als onderdeel van hun toets geven. Na de presentaties gaan de studenten graag in discussie over de oplossingen die zij hebben gedacht.

08.30 - 09.00 uur Inloop
09.00 - 09.30 uur Ontvangst namens de organisatie Circles
09.30 - 10.30 uur Presentaties van studenten over hun idee voor circulair functioneren in een organisatie
10.30 - 11.00 uur Pauze
11.00 - 12.00 uur Bekendmaking van de drie beste ideeën en discussie over haalbaarheid
12.00 - 13.00 uur Lunch

Meer informatie

De presentatie vindt plaats op 19 mei bij Saxion in Deventer (centrale hal). Je kunt je aanmelden of aansluiten op de dag zelf.

Adres:
Handelskade 75