Agenda

Talkshow: Robots vergroten (on)gelijkheid?!

08.03.2018  | 16.00 uur - 17.30 uur  | Saxion Enschede H0.10

Op Internationale Vrouwendag talks en discussie over de impact van lerende systemen op gebied het van werk, privé, zorg en studie.

Sprekers Studium Generale

Op Internationale Vrouwendag (8 maart) talks en discussie over de impact van lerende systemen op het gebied van werk, privé, zorg en studie. Met onder andere econome Barbara Baarsma en robotica-deskundige Vanessa Evers.tttt16:000 

We zitten middenin de vierde industriële revolutie waarbij de rol van robots (lerende systemen) almaar groter wordt. Gaat ons toekomstig leven door robotisering prettiger, kansrijker en gelijkwaardiger worden? Of verjagen de zelflerende robots ons van deze aardkloot, zoals Bill Gates beweert? Waarop moeten wij alert zijn zodat we robots op een goede manier in ons leven integreren? Econome Barbara Baarsma en robotica-deskundige Vanessa Evers bespreken hun inzichten en verwachtingen en bediscussiëren die graag met Anka Mulder, Trudy Vos en het publiek onder de bezielende leiding van Özcan Akyol.   

Aanmelden 

Inschrijven kan hier. De inschrijving is geopend tot 1 maart, vol =vol. 

Wanneer?  donderdag 8 maart 2018 
Hoe laat? 16.00 uur - 17.30 uur
Waar? H0.10, Saxion Enschede

 

Dit programma wordt georganiseerd door Studium Generale Saxion in samenwerking met: Rabobank Enschede-Haaksbergen, TaskForce HighHeels en Saxion Minor Leren Innoveren.