3FM dj's Glazen Huis Apeldoorn zijn bekend

10.11.2017

3FM heeft de namen bekendgemaakt van de drie dj's die dit jaar tijdens Serious Request in het Glazen Huis in Apeldoorn gaan bivakkeren: Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn.

3FM dj's Glazen Huis Apeldoorn zijn bekend

Tijdens deze editie van Serious Request in Apeldoorn wordt er geld ingezameld voor het Rode Kruis om ouders en kinderen te herenigen. Voor Domien Verschuuren is dit al de vierde keer dat hij meedoet, vorig jaar betrad hij samen met Frank van der Lende het glazen huis in Breda. “Ik heb er zin in, laten we anders gewoon vandaag beginnen!”, aldus de dj. Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen sluiten zich dit jaar voor het eerst op voor het goede doel.

Apeldoorn begint zo langzaamaan in Serious Request sfeer te raken. Ook onder de studenten in Apeldoorn begint het te leven. Studievereniging Promaître en Studentplatform Security Management zijn in overleg om samen een actie op touw te zetten.

Serious Request begint dit jaar op 18 december.

>>> Kijk op Sax.nu voor een videoverslag van de bekendmaking

Foto: Auke Pluim