Drie open dagen in januari en februari

03.01.2018

In januari en februari staan er weer drie open dagen op het programma! Je kunt je weer aanmelden. De eerste is in Apeldoorn, op zaterdag 20 januari.

Open dag bij Saxion

Tijdens de open dag maak je kennis met de hogeschool, proef je de sfeer en ontmoet je docenten en studenten. Iedereen is welkom! Dus ook je ouders, vriend en vriendin. Die hoeven zich niet aan te melden.

De voorlichtingsactiviteiten kunnen van elkaar verschillen: soms vertelt een student het verhaal, de andere keer is het een duo-presentatie van docent én student. Of je wordt in een demo aan het werk gezet. Daarnaast kun je vaak verschillende lokalen bezoeken om bijvoorbeeld lesmaterialen te bekijken of in gesprek te gaan met docenten en studenten. Hoe dan ook: je hebt altijd genoeg ruimte om vragen te stellen, dus doe dat vooral!

Zaterdag 20 januari 2018 Apeldoorn 11.00 – 15.00 uur
Zaterdag 27 januari Deventer 11.00 – 15.00 uur
Zaterdag 3 februari Enschede 11.00 – 15.00 uur

>> Meld je aan voor de open dagen!