Mechatronica Forum: Medical and Modular Robotics

15.06.2017

Het Lectoraat Mechatronica van Saxion organiseert op 29 juni voor de eerste keer het Mechatronica Forum met als thema Medical and Modular Robotics.

Mechatronica Forum: Medical and Modular Robotics

Tijdens dit forum worden de resultaten van het RAAK PRO project Medical Robotics gepresenteerd. In de eerste fase van dit project hebben onderzoeksinstellingen Avans Hogeschool, Roessingh Research & Development, Universiteit Twente en Saxion samen gewerkt met bedrijven Mecon Engineering, DEMCON Focal, Focal Meditech en DEMCON advanced mechatronics om kennis op de bouwen op vijf belangrijke bouwblokken van een mobiel robotisch platform voor zorg van ouderen.

Wanneer: donderdag 29 juni
Tijd: 12.30 uur tot 18.00 uur
Locatie: Saxion, Enschede
Aanmelden

Bekijk de website van het lectoraat Mechatronica voor meer informatie en het volledige programma >>

Lees meer over het onderzoeksproject Medical Robotics >>

We hopen je daar te zien!