Saxion Open in Enschede

17.03.2017

Woensdag 22 maart ben je tussen 16.00 tot 21.00 uur van harte welkom bij de open dag van Saxion in Enschede. Hier krijg je info over zowel de bacheloropleidingen van Saxion in voltijd en deeltijd als over een aantal masteropleidingen.

Saxion Open in Enschede

Bezoek een opleidingsvoorlichting, proef de sfeer op de stadscampus en stel je vragen aan studenten. Twijfel je nog over je studiekeuze? Bezoek dan de oriëntatiemarkt, waar je meer informatie krijgt over de verschillende interessegebieden van Saxion: Economie, Management & Organisatie, Life Science, Design & Technology, ICT & Media en Gedrag, Onderwijs, Gezondheid & Welzijn.
Ook is er een speciale bijeenkomsten voor vwo’ers en mbo’ers die een hbo-opleiding willen gaan volgen.

Breng technologie tot leven

Tijdens de open dag ontdek je hoe Saxion in haar opleidingen inspeelt op technologische ontwikkelingen die actueel zijn binnen het vakgebied. Bijvoorbeeld hoe je bij Verpleegkunde stage loopt met behulp van virtual reality en serious gaming. Of hoe je bij de Pabo lesstof voor kinderen leuker maakt door bijvoorbeeld met Makey Makey en de programmeertaal Scratch een levend orkest muziek te laten spelen. Studenten van de opleiding Toegepaste Psychologie laten zien hoe zij robotjes inzetten bij onderzoek voor Brain & Technology.

Tijdens de open dag inschrijven voor een opleiding

Heb je de opleiding van je keuze gevonden? Schrijf je dan ter plekke, met behulp van de aanmeldcoaches, in. Hierbij heb je je DigiD nodig. Lees hier meer over het inschrijven bij een opleiding.

Meer info

Kijk voor meer informatie op saxion.nl/opendagen. Meld je via deze website aan voor de open dagen en maak kans op een leuke gadget! De open dag vindt plaatst op de stadscampus. Lees meer over route en parkeren.