Lekker slim vanuit huis

Het volgen van een webinar is een perfecte manier om in korte tijd meer te leren over een onderwerp dat jij interessant vindt. Je kunt het volgen via je tablet of laptop, lekker thuis of vanuit kantoor. Deelname is gratis en je kiest zelf of je alleen luistert of actief 'meepraat' via de chat. Bijvoorbeeld bij het Webinar 'Werk samen met je netwerk' van 19 januari a.s. Hieronder lees je er meer over!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail 'Charge your career!'

Webinar 19 januari: Werk samen met je netwerk!

Dat netwerken belangrijk is, weten we allemaal. Maar de tijd dat je alleen af en toe naar een netwerkbijeenkomst ging ‘om te netwerken’ is voorbij. Het netwerken van nu werkt heel anders. Marco Strijks, innovator bij onder andere Small Business & Retail Management, neemt je daarom in dit webinar mee in de wereld van het netwerken.

 ‘Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen’

Dit Afrikaans gezegde doet meer en meer zijn intrede in onze westerse samenleving. Marco werkt al jaren met met startups, scale-ups en innoverende bedrijven. In al die tijd heeft hij zelden meegemaakt dat ze op eigen kracht hun doelen bereikten. Niet alleen de manier van netwerken is anders, ook de grootte en de vorm van netwerken zijn anders. De theorie 'The six degrees of seperation’ van Frigyes Karinthy (1929) beschrijft dat iedereen slechts zes stappen van elkaar verwijderd is. Sociale netwerken verkorten deze afstand nog eens én versterken de fysieke netwerken van mensen. Dat is handig, want dat bezoekje aan een netwerkevent kan je wel helpen om doelen te bereiken, maar het kost ook wel veel tijd!   

Tips om meer uit je netwerk te halen

Tijdens dit webinar geeft Marco tips over hoe je meer uit jouw netwerk kunt halen en hoe je de zoveelste 'verplichte' borrel tot een netwerk succes kunt maken. 
   
Datum: 19 januari 2017
Tijd: 19:30 20:30 uur
Door: Marco Strijks, innovator bij onder andere Small Business & Retail Management
Kosten: gratis!

Marco Strijks

Marco is een netwerker pur sang. Hij is opgegroeid in een arbeiderswijk in Enschede West en wist al jong hoe hij zijn netwerkskills in kon zetten om het leven te verkennen. Al lerende wist hij op zijn 16e een baan te krijgen in het loodgietersvak en heeft daarna snel zijn studie weer opgepakt. Na zijn studie Commercieel-Technische Bedrijfskunde aan de Maere is hij gaan werken als innovatieadviseur. Tegenwoordig verbindt hij innovatieve bedrijven met studenten (en andersom) in zijn rol bij Saxion. Naast sporten verkent Marco graag de wereld door stedentrips te maken of om in Suriname les te geven en ondersteuning te bieden aan het, recent opgezette, Kennis centrum van het Polytechnic College (hbo) Suriname.
Meld je hier aan voor dit gratis webinar!

Agenda

- Donderdag 16 februari
- Donderdag 16 maart
- Donderdag 13 april
- Donderdag 18 mei
- Donderdag 15 juni

Ik wil graag op de hoogte blijven van volgende webinars!

Webinars terugkijken?

De afgelopen maanden hebben we diverse webinars georganiseerd. Van 'De onderstroom van verandering', 'Persoonlijke ontwikkeling in vijf stappen' tot 'Big data'. Op video.saxion.nl vind je een overzicht van alle webinars die je terug kunt kijken!