Studenten minor Bedrijfsopvolging van plan om bedrijf ouders over te nemen

21.11.2017

Het merendeel van de studenten van de minor Bedrijfsopvolging bij Familiebedrijven is van plan om het bedrijf van hun (schoon)ouders over te nemen. Ze gaan tijdens de minor in op de verschillende ondernemersrollen.

Studenten minor Bedrijfsopvolging van plan om bedrijf ouders over te nemen

Studenten van de minor Bedrijfsopvolging bij Familiebedrijven kwamen voor de eerste keer bij elkaar. Het merendeel van de studenten is van plan om het bedrijf van hun (schoon)ouders over te nemen. Meestal werken ze ook al in dat bedrijf.

Ondernemersrollen
De studenten gaan tijdens de bijeenkomst die je op de foto ziet in op de verschillende ondernemersrollen. Rollen zoals marketeer, organisator, producent en financieel planner. Rollen die altijd in een succesvol bedrijf vervuld moeten worden. Maar dat hoeft natuurlijk niet allemaal door jou!

Welke rol past jou goed? Waar blijkt dat uit? Waar houd je niet van? En hoe organiseer je dan dat die noodzakelijke rol in je bedrijf wel wordt ingevuld? Je ontdekt het tijdens de minor Bedrijfsopvolging bij Familiebedrijven.

Lees meer over de minor Bedrijfsopvolging bij Familiebedrijven.