Volg jij in kwartiel 3 & 4 een minor? Bekijk nu het aanbod!

17.09.2018

Wanneer je in kwartiel 3-4 (2018-2019) een minor gaat volgen, is het nu de tijd om je te oriënteren op het aanbod! Misschien twijfel je nog of moet je nog beginnen met oriënteren. Vanaf vandaag kun je je digitaal oriënteren op het aanbod. Welke minor kies jij? Geef je studie je eigen kleur!

Geef je studie je eigen kleur en kies voor een minor bij Saxion!

Volg je komend studiejaar een minor? Dan is het nú de tijd om je te oriënteren! Met de minorenkiezer ontdek je het complete minorenaanbod van Saxion. Je vindt op deze site niet alleen inhoudelijke informatie over de ruim 100 Saxion-minoren, maar ook de gegevens van alle contactpersonen. Neem rechtstreeks contact op met de contactpersoon als je (inhoudelijke) vragen hebt over een minor.

Student van een andere hogeschool? Volop keus voor jou!

Studeer je aan een andere hogeschool? Dan kun je kiezen uit meer dan 80 Saxion-minoren, in alle branches. Van Politiek en Bestuur tot Digital Marketing en van Nanotechnology tot Armoede, Schuldhulpverlening & Participatie. Of wat dacht je van de Tweedegraadslerarenopleiding, die jou voorbereidt op het docentschap binnen jouw vakgebied? Bij Saxion heb je tal van mogelijkheden. Bekijk het allemaal op deze site en zie direct of je de minor van jouw keuze kunt volgen.

Meld je aan vanaf 8 oktober, 19.00 uur

Vanaf maandag 8 oktober 19.00 uur, kun je je aanmelden voor de minoren die starten in september. Je kunt je tot en met 30 november aanmelden maar er zijn minoren die snel vol zitten. Oriënteer je dus snel op deze site! Daar lees je ook hoe de aanmelding in zijn werk gaat. Wil je een minor volgen die start in september 2019, dan meld je je nu nog niet aan. De aanmeldperiode hiervoor start komend voorjaar.

Geef je studie je eigen kleur en kies voor een minor bij Saxion!