Welkom.jpg
Organisatie

Nieuwe collega - Erwin Scholte stelt zich voor

Leestijd Minuten

Vanwege de toename van applicaties en werkzaamheden bij functioneel beheer is er in het najaar van 2018 een sollicitatieronde geweest voor een nieuwe ICT&O functioneel beheerder. We zijn erg blij om bekend te maken dat Erwin Scholte toegevoegd is aan ons ICT&O team. Hieronder stelt hij zich voor.

Erwin Scholte, foto.jpg

Erwin Scholte

Functioneel Beheerder

0880191396

Via deze weg wil ik mij kort voorstellen. Ik ben Erwin Scholte, ben 33 jaar en woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen (1 en 4 jaar ) in Hengelo. In 2009 heb ik mijn studie HRM bij de AMA in Deventer afgerond. Na mijn studie heb ik als jobcoach gewerkt en vervolgens bij een zorginstelling in Twente. Hier hield ik me in eerste instantie bezig met plannen/roosteren en wat daarmee samenhangt. Vervolgens was ik betrokken bij de implementatie van een nieuw roosterpakket en plansystematiek.

In 2016 kreeg ik de kans om bij Saxion AGZ te gaan werken. Dit was bij het academiebureau en hier hield ik me voornamelijk bezig met de processen rondom digitale kennistoetsing. Dit heb ik met veel plezier gedaan.
Toen zag ik de vacature bij ICT&O als Functioneel beheerder. Daar heb ik op gesolliciteerd en ben ik op  maandag 7 januari j.l. gestart. Het is de bedoeling dat ik me voornamelijk bezig ga houden met Surpass (digitale toetsing) en Qualtrics (enquête). Ik vind het leuk om met applicaties te werken, problemen op te lossen en met de klant mee te denken over verbeteringen. Dat ga ik hier zeker vinden, naast dat ik me verder kan ontwikkelen.
Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en zie uit naar een prettige samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Erwin Scholte

Gerelateerde artikelen

face-to-face.png Organisatie

Snapt iedereen de leerstof? Check het met deze 10 technieken!

15 januari 2019
Blended learning.jpg Organisatie

Onderzoeksresultaten van een interdisciplinaire blended professionaliseringscursus

8 januari 2019
Woman operating smartphone in front of laptop and cup of coffeephoto-1525771576046-15ba04b2693b.jpg Organisatie

Het moment waarop je niet meer kan spreken van ‘inzet van ict in het onderwijs’