Leningsovereenkomst.jpeg
Organisatie

Eerste leningsovereenkomst START!up fonds ondertekend

Op maandag 15 april is de eerste leningsovereenkomst vanuit het recent weer opengestelde START!up fonds van Saxion ondertekend.

De studentondernemers Karel Kloeze en Bas Dijkhuis hebben met hun onderneming ‘Brand Your Merch’ hun handtekening gezet onder deze overeenkomst. Brand Your Merch is een professionele samenwerkingspartner op het gebied van personal branding, strategie & design van artiesten. Artiesten werken met Brand Your Merch samen aan het vestigen en uitbouwen van hun eigen persoonlijk merk door middel van merchandise. 

Saxion Ondernemers Award 2019
Naast de leningsovereenkomst die zij zijn aangegaan, zijn Bas en Karel ook deelnemer van de Saxion Ondernemers Award. Zij hebben op dinsdag 14 mei te horen gekregen dat zij in de grote finale staan van de Saxion Ondernemers Award op woensdag 5 juni in het Wilminktheater in Enschede.

Header Ondernemersaward 2019.jpg

Reserveer hier je ticket voor de finale van de Saxion Ondernemers Award 2019!

Benieuwd welke finalist er vandoor gaat met het prijzenpakket t.w.v. €10.000? Reserveer je ticket hier en maak het live mee!

Woensdagavond 5 juni staat het Wilminktheater in Enschede in het teken van de Saxion Ondernemers Award 2019. Elf finalisten strijden tijdens deze jubileumeditie om de titel: 'Ondernemer van Saxion van het jaar 2019'.

Gerelateerde artikelen

Ondernemerschap

Ondernemers Award-winnaar Bram Kuipers ontdekte tijdens minor hoe hij zijn bedrijf kan laten groeien

16 oktober 2023
Ondernemerschap

Bram Kuipers wint de Saxion Ondernemers Award 2023

08 september 2023
Saxion Ondernemers Award Ondernemerschap

Samenwerken met artiesten als Snelle: ‘Het avontuur is gestart met de EW/Saxion Ondernemers Award’