Enquête
Organisatie

Oproep aan docenten in het HBO voor een enquête digitale leermaterialen

Leestijd Minuten

Ben je docent in het hbo en gebruik je daarbij digitale leermaterialen? In het kader van een onderzoek naar hergebruik van (open) leermaterialen vragen we 10-15 minuten van je tijd om een vragenlijst in te vullen.

Deze vragenlijst dient om meer inzicht te krijgen in welke mate en op welke wijze hergebruik van open leermaterialen plaatsvindt. De resultaten zullen gebruikt worden als input voor activiteiten binnen de zone “Naar (open) digitale leermaterialen” in het landelijke Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT. In deze zone wordt gewerkt aan realisatie van een ambitie waarbij docenten en studenten in staat zijn zo efficiënt mogelijk een optimale mix van open en gesloten leermaterialen te kunnen bepalen en gebruiken.

Foto Marjon Baas

Marjon Baas

Open onderwijs en digitale toetsing

06-57597758

Gerelateerde artikelen

Afbeelding kalender ed Organisatie

[Online-blended-onderwijs] Update SURF Online & Blended Onderwijs juli 2019

11 juli 2019
integration-1777537_1920.jpg Organisatie

Open leermaterialen in de praktijk: ervaringen van docenten

9 juli 2019
SURF Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT Organisatie

De invloed van Artificiële Intelligentie en automatisering op de arbeidsmarkt