Interior Design & Styling met vlag & wimpel geslaagd
Organisatie

Interior Design & Styling met vlag & wimpel geslaagd

Leestijd Minuten

‘U bent met vlag en wimpel geslaagd’ oordeelde het NQA panel na afloop van de visitatie op 6 november jl. Het panel was complimenteus over alle 11 standaarden van de uitgebreide opleidingsbeoordeling.‘We hebben de hele dag gezocht naar dingen die misschien niet op orde waren, we hebben ze niet kunnen vinden’ aldus de voorzitter.

De fundamenten van het onderwijs zijn helder, wetenschappelijk onderbouwd en toekomstgericht. 

De studenten en het werkveld beoordelen in de gesprekken de opleiding met een 8 a 8,5. Communicatie is verbeterd en kan nog beter aldus studenten. Feedback op afstudeerwerk willen studenten nog beter vastgelegd zien zodat zij het kunnen toevoegen aan hun portfolio. Het team heeft een enorme prestatie geleverd. Het panel vraagt om hen goed te blijven faciliteren. Teamleden trots op de club en zijn content erbij te horen. Het panel vindt de houding van studenten opvallend volwassen. Logisch dat het werkveld hen direct inpasbaar vindt. Het werkveld wil meer betrokken worden bij en drager zijn van het onderwijs in de hoofdfase. Studenten en docenten van deze ontwerpers-opleiding wensen extra voorzieningen voor uitoefening van de opdrachten. 

Koers houden en dan doorgroeien naar excellentie, is het advies van het panel.

Het advies van het panel wordt bevestigd in de significante stijging van de tevredenheid van studenten in de NSE 2019. De score in de keuzegids bevestigd dat IDS zich kan meten met Saxion kwaliteitsnormen. 

Gerelateerde artikelen

Julia Kok Onderwijs

Julia mag tijdens haar stage bij Interieurstudio Airé ‘echt alles van A tot Z’ maken

31 mei 2023
Onderwijs

Alumnus Marell doet een droomopdracht voor Van der Valk op Curaçao

24 november 2022
Jan des Bouvrie (foto Auke Pluim) Onderwijs

Opleiding Interior Design & Styling brengt eerbetoon aan founding father Jan des Bouvrie