Welcome on board.jpg
Organisatie

Nieuwe collega - Ingrid Peet stelt zich voor

Leestijd Minuten

I.v.m. de forse toename van de werkzaamheden bij het team informatievoorziening (IV) bij OSS / ICT&O, is er een nieuwe collega toegevoegd aan het team. Hieronder stelt zij zich voor.

Mijn naam is Ingrid Peet, ik ben 48 jaar en woon in Harfsen (gemeente Lochem). In de zomer van 2020 ben ik al 25 jaar in dienst van Saxion, dus ik ken intern inmiddels aardig de weg!

Vanaf 6 januari 2020 werk ik bij ICT&O als IV-Adviseur bij Cynthia en Jason in het team. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag bij Saxion en zal na de inwerk periode voornamelijk in Deventer te vinden zijn.

Hiervoor heb ik 20 jaar bij het International Office gewerkt. Hier heb ik allerlei verschillende functies vervuld en me de laatste tijd vooral bezig gehouden met Data beheer en het genereren van Management- en Stuur informatie. Ook heb ik de rol als Functioneel Beheerder vervuld voor de applicatie Regis. In deze applicatie worden de internationale studenten geregistreerd en worden ze begeleid in hun aanmeldtraject. De definitieve inschrijving vindt vervolgens weer plaats in SIS.

Na een mooie tijd bij het International Office, is het nu tijd voor iets nieuws. Ik heb daarom ook erg veel zin om als IV-Adviseur bij ICT&O aan de slag te gaan. Wat mij vooral aanspreekt in deze rol is om meer betrokken te zijn bij het onderwijs en daarmee ook weer nieuwe kennis en contacten op te doen. In mijn vrije tijd ben ik thuis momenteel bezig met het bouwen van een eigen woning (in eigen beheer). Samen met manlief en onze 2 zonen zijn we in de avonduren en in het weekend druk aan de klus! Stenen sjouwen, een muurtje optrekken, isoleren: ik doe het allemaal! Erg leuk om dit project als gezin samen te kunnen realiseren. De verwachting is dat het huis in de zomer van 2020 bewoonbaar is, maar voordat het zover is, is er nog heel veel te doen! Naast klussen ben ik ook sportief bezig. Ik houd van skiën en speel volleybal en ben als vrijwilliger erg actief in ons dorp.

Ingrid Peet.jpg

Ingrid Peet

IV Adviseur ICT&O

06-45592736

Gerelateerde artikelen

Welkom.jpg Organisatie

Nieuwe collega's TLC - Nanneke Bakkum, Marit van de Dijk, Karin Gerritsen-van Leeuwenkamp, Miriam Losse en Els Wegerif - stellen zich voor

15 september 2020
Welcome on board.jpg Organisatie

Nieuwe collega - Tim Dalhoeven stelt zich voor

8 september 2020
Digitaal onderwijs Saxion Parttime School (stock) Organisatie

Blended Onderwijs in het nieuwe studiejaar