IDS-Max-Zethof.jpeg
Organisatie

Wat vinden Ian, Marianne, Max en Liannne van Interior Design & Styling?

Leestijd Minuten

Ben jij benieuwd hoe andere studenten de opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academy ervaren? Bekijk de video’s van Ian, Marianne, Max en Liannne.

Eerstejaars student Ian

“De reden dat ik interieurarchitect wilde worden, is omdat ik van jongs af aan al leuk vond om dingen te ontwerpen. Ook vond ik interieurarchitectuur interessant. Tijdens de open dag heb ik kennis gemaakt met de opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academy en ik voelde me meteen erg thuis. Er hing een hele fijne sfeer en de leraren waren vriendelijk en betrokken.” Benieuwd naar het hele verhaal? 

Bekijk onderstaande video.

Tweedejaars student Marianne 

Ben jij iemand die creatief is en ook graag mensen wil helpen? Of heb je naast een creatieve kant ook interesse in bijvoorbeeld zakelijke of ondernemende aspecten?  “Creatief bezig zijn, maar toch ook je zakelijke en ondernemende skills ontwikkelen. Dat leer je bij de Jan des Bouvrie Academy. Daarnaast heb je ook veel contact met het werkveld.”, aldus tweedejaars student Marianne. Benieuwd naar waar Marianne zoal mee bezig is, bijvoorbeeld tijdens haar stage?

Check onderstaande video. 

Vierdejaars student Max

“Ik wilde van mijn creativiteit mijn kracht maken. De academie sprak me aan door de diverse onderwerpen die tijdens de les aan bod komen: van kunstgeschiedenis tot ondernemerschap. Tijdens de opleiding doe je onderzoek naar ruimtes, bijvoorbeeld door maquettes te maken. Digitaal maak je tekeningen, maar ook met de hand. Door middel van schetsen werk je aan een mooi interieurontwerp.” 

Maak ook kennis met Max en zijn redenen om aan de Jan des Bouvrie Academy te studeren. 

Vierdejaars student Lianne

Ik ben één van de vele mensen die niet geboren is met een goed beeld van wat ik later wilde worden. Ik wist dus ook niet meteen dat ik interieurdesigner wilde worden. Dankzij deze opleiding is mijn liefde voor interieurdesign ook gegroeid in de loop der jaren. Ik kreeg de ruimte om mezelf als mens én als ontwerper te ontwikkelen. 
Het is oké om onzeker te zijn over je keuze of over je toekomst. Net als bij een interieur vallen alle puzzelstukjes uiteindelijk op z’n plaats.” 

Benieuwd naar hoe Lianne zich gedurende haar opleiding heeft ontwikkeld? Bekijk dan haar video. 

Wil je nog meer verhalen horen? Bekijk alle studentervaringen.

Gerelateerde artikelen

Julia Kok Onderwijs

Julia mag tijdens haar stage bij Interieurstudio Airé ‘echt alles van A tot Z’ maken

31 mei 2023
Onderwijs

Alumnus Marell doet een droomopdracht voor Van der Valk op Curaçao

24 november 2022
Jan des Bouvrie (foto Auke Pluim) Onderwijs

Opleiding Interior Design & Styling brengt eerbetoon aan founding father Jan des Bouvrie