Online introductiefestival
Corporate

Saxion Introductieweek is en blijft online

Leestijd Minuten

Kijk je uit naar de Saxion Introductieweek, dan hoef je je geen zorgen te maken. De Saxion Introductieweek vindt, als gepland, 100% online plaats. Deze opzet past binnen de maatregelen die zijn aangekondigd tijdens de landelijke persconferentie van 6 augustus. Vanaf 24 augustus kun je je vier dagen volledig onderdompelen in het Saxion Online Introductiefestival.

Online festivalterrein 

Op het online festivalterrein maak je kennis met Saxion, je opleiding, klasgenoten, je studieloopbaanbegeleider en jouw studentenstad. Online neem je een kijkje in de Saxion-gebouwen. In de feesttent, speeltuin en op het academieplein is er volop gelegenheid voor fun, uitleg over studeren bij Saxion en natuurlijk om elkaar te leren kennen. Praktische zaken leer je stap voor stap, zodat je begin september goed aan je opleiding kunt beginnen. 

Een band opbouwen via je buddygroep 

Sociale binding is belangrijk voor een fijne en succesvolle studietijd.
Daarom maak je deel uit van een buddygroep, samen met zeven andere studiegenoten. Een ouderejaars begeleidt jouw buddygroep, zodat je altijd je vragen kunt stellen. Tijdens de Introductieweek spreek je je buddygroep alleen online.
Na 1 september is het eventueel mogelijk elkaar als groep live, volgens de landelijke coronaregels, te ontmoeten. Hoe we dat, in overleg met je studieloopbaanbegeleider gaan organiseren, hoor je nog. Zo voorkomen we samen dat het alsnog te druk wordt op de campus of in de stad. 

Gerelateerde artikelen

Mick en Jan van Halst (fotografie Rikkert Harink) Corporate

‘Dromen en drijfveren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden’

30 augustus 2022
mohammed Onderwijs

Mensenrechtenactivist Mohammed deelt indrukwekkende lessen met studenten: ‘Niet voor te stellen dat het echt waar is’

10 december 2021
Saxion Pre Programma basischool Organisatie

Nog veel meer te ontdekken voor leerlingen basisschool Veldzijde in Losser; ‘Groene en duurzame schoolomgeving’