Robbin Breukink van BIM4ALL SaxTV

EINDBAAS: Robbin Breukink van BIM4ALL

Robbin Breukink studeerde Bouwkunde en is nu gewoon CEO van BIM4ALL, waar hij de dagelijkse verantwoordelijkheid heeft voor de strategie en commerciële zaken.

Onderhoud SIS Onderwijs

Onderhoud aan Saxion Inschrijf Systeem (SIS)

Het Saxion Inschrijf Systeem (SIS) is van vrijdag 7 december 16.00 uur tot en met maandagochtend 10 december 8.00 uur vanwege een technische update niet bereikbaar.

Mervin ten Berge Studentenleven

‘Niemand verwachtte dat ik jonkheer van C.V. de Toet'nbloazers zou worden’

Student Ondernemerschap en Retailmanagement Mervin ten Berge heeft er een bijzondere taak bij. De doorgewinterde carnavalist werd afgelopen week gepresenteerd als jonkheer van Carnavalsvereniging de Toet’nbloazers in Borne. “Ik heb het allemaal tot het laatste moment geheim weten te houden.”

Studentondernemers beleven droomstudiereis London Ondernemerschap

Studentondernemers beleven droomstudiereis London

Hoe gaaf is het om als student van de minor Startup Ondernemer op studiereis te gaan naar London tijdens de Global Entrepreneurship Week? Een week die in het teken stond van ondernemerschap, netwerken, innovatie, job creation en support aan startups bij het uitwerken van nieuwe ideeën. De afgelopen week hebben onze startups deze kans ten volle benut!

Geslaagde CIRCLES-werkconferentie Circulaire Business Modellen Onderzoek

Geslaagde CIRCLES-werkconferentie Circulaire Business Modellen

Hoe kunnen we gebruikmaken van Nieuwe Business Modellen in een Circulaire Economie? Die vraag stond centraal tijdens de CIRCLES werkconferentie in de Gasfabriek in Deventer. Keynote speaker was prof. Jan Jonker van de Radboud Universiteit. Daarnaast werden er workshops verzorgd door lectoren en onderzoekers van de drie hogescholen in Oost-Nederland: Saxion, HAN en Windesheim.

MKB Dag van de Ondernemer bij Saxion Ondernemerschap

MKB Dag van de Ondernemer bij Saxion

Saxion Centrum voor Ondernemerschap verzorgde in samenwerking met Gemeente Enschede, MKB Twente en Rabobank een inspiratie- en kennisevent speciaal voor ondernemers. Bekijk hier de aftermovie en de foto's!

Smart Solutions-studenten aan de slag in township Zuid-Afrika Onderwijs

Smart Solutions-studenten aan de slag in township Zuid-Afrika

‘Groeten uit Zuid-Afrika. Ik zit hier midden op de prairie en kijk uit op een township. Een compleet andere wereld. Afgesloten van elektriciteit en water moeten de locals hier zien te overleven. Het levert indringende beelden op,’ schrijft Frank Stiksma, docent Ondernemerschap & Retailmanagement. Frank begeleidt 14 Saxion-studenten die hun Smart Solutions Semester in Zuid-Afrika doorbrengen. Daar helpen ze de lokale bevolking met een aantal opbouwprojecten.

Celeste Breukink Eindbaas Get Clever SaxTV

EINDBAAS: Celeste Breukink van Get Clever

Oud-studente Celeste Breukink is gewoon de leading lady van Get Clever. Een jonge meid die EINDBAAS is van haar eigen bedrijf, hoe stoer is dat?!

Gilian van der Weerd Onderzoek

Studentondernemer Gilian van der Weerd bij BNR Nieuwsradio

Kinderen leven steeds ongezonder. Een slechte ontwikkeling, vond ook Gilian van der Weerd. De bezige bij begon vorig jaar aan een missie tussen het afstuderen en werken door: kinderen gezonder laten eten. Hij bedacht To-Maatje: een app die kinderen waardevolle lessen leert over gezond eten. Vandaag vertelt hij erover bij The Next Generation van BNR Eyeopeners.

EINDBAAS: Nander Knobben van Prepz.nl SaxTV

EINDBAAS: Nander Knobben van Prepz.nl

Oud-student Nander Knobben, eigenaar van de webshop Prepz.nl, vertelt in deze editie van #EINDBAAS over zijn carrière. Verder deelt hij tips en tricks voor startende ondernemers en laat hij weten wie zijn favoriete EINDBAAS is.