Leningsovereenkomst.jpeg Organisatie

Eerste leningsovereenkomst START!up fonds ondertekend

Op maandag 15 april is de eerste leningsovereenkomst vanuit het recent weer opengestelde START!up fonds van Saxion ondertekend.

Kjelt van den Hazel Studentenleven

Kjelt en Niels helpen het liefst heel Nederland aan een gezonde leefstijl

De zomer staat weer voor de deur en dus doen veel mensen hun best om hun lichaam weer summerproof te krijgen. Saxion-studenten Kjelt van den Hazel (rechts op de foto) en Niels Steenman (links) hopen hier een steentje aan bij te dragen met hun onderneming Healthmatch. Met dit platform helpen ze mensen de juiste personal trainer te vinden.

WhatsApp Image 2019-04-17 at 16.28.47-3.jpeg Onderwijs

Surinaams bezoek voor Saxion en het Twentse bedrijfsleven

Tien studenten uit Paramaribo zijn momenteel in Nederland voor een internationale studie- en oriëntatiereis, georganiseerd door Saxion en het Polytechnich College Suriname (PTC). Om inspiratie op te doen voor hun afstudeeropdracht brengen zij onder meer een bezoek aan Saxion, Universiteit Twente en het bedrijfsleven.

Silke van der Velde Ondernemerschap

Van fashion naar interieur: onderneemster Silke blijft in beweging!

De 26-jarige Silke van der Velde studeerde Fashion and Textile Technologies en won in 2015 de EW/Saxion Ondernemers Award met Find Tailor. Tegenwoordig onderneemt ze er nu lustig op los in de wondere wereld van… keukendeurtjes!

Bootcamp Ondernemers Award.jpg Ondernemerschap

Deelnemers Business-bootcamp Saxion Ondernemers Award 2019 zijn bekend!

Vorige week zijn de deelnemers voor de tweede ronde van de Saxion Ondernemers Award bekend gemaakt. Zij gaan aankomend weekend in de Business-bootcamp hun idee of bedrijf verder ontwikkelen. Er zijn nog 28 deelnemers in de race voor de Saxion Ondernemers Award 2019. Daarvan zijn 14 deelnemers (met 8 concepten) in de categorie START! en 14 deelnemers (met 12 bedrijven) in de categorie GESTART!.

Kick-off Junior Startup Challenge 2019 Ondernemerschap

Video: Kick-off Junior Startup Challenge 2019

De Junior Startup Challenge is een ondernemerscompetitie voor middelbare scholieren. Tijdens deze Challenge strijden mavo- , havo- en vwo-leerlingen van verschillende middelbare scholen, tegen elkaar op het gebied van ondernemerschap.

Video: Informatiebijeenkomst financiering voor kennisvalorisatie Onderzoek

Video: Informatiebijeenkomst financiering voor kennisvalorisatie

Donderdag 28 maart organiseerde Saxion een bijeenkomst voor de leading-lectoren en adviseurs op het gebied van kennisvalorisatie en ondernemerschap. Het thema was: 'Hoe vind ik financiering voor het naar de markt brengen van de kennis uit onderzoek?'.

Onderhoud SIS Onderwijs

Onderhoud aan Saxion Inschrijf Systeem (SIS)

Op donderdag 4 april vindt er vanaf 15:00 uur tot en met vrijdagochtend 5 april 10:00 uur een update plaats van het Saxion Inschrijfsysteem (SIS).

Moon - bron: indebuurt Deventer Onderwijs

Saxion-student Moon winnares Zakenvrouw Stedendriehoek 2019

Moon Kuijper, student Interior Design and Styling (Jan des Bouvrie Academie) en afstudeerder bij het Saxion Centrum voor Ondernemerschap, heeft vorige week de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2019 in de categorie ‘Creative Brain’ gewonnen.

Video: Studentondernemer Ties maakt Snapchat lenzen Onderwijs

Video: Studentondernemer Ties maakt Snapchat-lenzen

Ondernemerschap & Retail Management-student Ties Verberne werd tijdens zijn minor in Curaçao uitgedaagd met een nieuwe marketingtool te komen. Nu heeft hij een eigen bedrijfje in Snapchat-lenzen.