brainstorming-business-plan-close-up-908295.jpg Ondernemerschap

Deze evenementen helpen jou bij het starten van je onderneming

De hele maand mei is het ondernemersmaand bij Saxion en dat komt goed uit, want bij Saxion studeren duizenden studenten die de ambitie hebben om voor zichzelf te beginnen of dit al hebben gedaan. Maar waar kun je als ondernemer (in spé), naast je studie, nog meer relevante kennis en inspiratie opdoen? Wij zetten enkele interessante events op een rijtje.

Naomi Jansen.jpg Organisatie

Van student Fashion & Textile Technologies naar trainee bij Circulus-Berkel

Deelnemers Bootcamp 2019.jpeg Ondernemerschap

De finalisten van de Saxion Ondernemers Award 2019 zijn bekend!

De elf finalisten voor de finale van de Saxion Ondernemers Award 2019 zijn zojuist bekend gemaakt!

Rob ten Hove Ondernemerschap

Deze oud-winnaar van de Saxion Ondernemers Award lost nu moordzaken op

Dit jaar wordt de Saxion Ondernemers Award alweer voor de tiende keer georganiseerd. Een van de grootste succesverhalen is misschien wel die van Rob ten Hove (29). Hij won in 2009 de eerste editie van de award en is met het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend onderzoeksbureau in Nederland.

Roy leeft zijn droom: yoghurtfeestjes organiseren door heel Europa Ondernemerschap

Roy leeft zijn droom: yoghurtfeestjes organiseren door heel Europa

Tijdens je afstuderen een concept bedenken waarmee je jaren later nog steeds vol passie je geld verdient: voormalig Saxion-student Roy Rusticus lukte het. In 2015 ontstond het idee voor FlowYo ‘The Yoghurtbar’ en inmiddels reist hij samen met zijn vriendin door heel Europa om, zoals hij het zelf noemt, yoghurtfeestjes te organiseren.

‘Het contact met al die enthousiaste jonge mensen geeft mij ieder jaar weer heel veel energie’ Ondernemerschap

Woensdag 5 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse finale van de Saxion Ondernemers Award. Het is alweer de tiende editie van deze prestigieuze wedstrijd en dus is het een perfect moment om met Bas Cornelissen, algemeen directeur van EW Facility Services, terug te blikken op de afgelopen edities.

Video: Fast Forward Traineeship bij Aveco de Bondt Onderwijs

Video: Fast Forward Traineeship bij Aveco de Bondt

Hoe ziet een traineeship van Fast Forward er nu uit? We bezochten trainee Chantal en oud-trainee Wouter (nu medewerker) bij Aveco de Bondt in Holten.

Schrijf je in voor de Saxion Ondernemers Award Ondernemerschap

Reserveer je ticket voor de Grande Finale van de Saxion Ondernemers Award 2019

Woensdagavond 5 juni staat het Wilminktheater in Enschede in het teken van de Saxion Ondernemers Award 2019. Elf finalisten strijden tijdens deze jubileumeditie om de titel: 'Ondernemer van Saxion van het jaar 2019'. Benieuwd welke finalist er vandoor gaat met het prijzenpakket t.w.v. €10.000? Reserveer nu je ticket voor de finale en maak het live mee!

Dragons' Den Onderwijs

Video: Dragons' Den bij Creative Media and Game Technologies

Tweedejaars Creative Media and Game Technologies-studenten hebben de afgelopen weken gewerkt aan het ontwikkelen van een startup rondom een eigen bedachte innovatie voor een product of dienst. Tijdens de Dragons' Den pitchten ze voor een jury. Bekijk de video!

Leningsovereenkomst.jpeg Organisatie

Eerste leningsovereenkomst START!up fonds ondertekend

Op maandag 15 april is de eerste leningsovereenkomst vanuit het recent weer opengestelde START!up fonds van Saxion ondertekend.